Μήνυμα ενότητας και μάχη με τον χρόνο

Μήνυμα ενότητας και μάχη με τον χρόνο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πιθανότερο είναι πως δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο στα ποδοσφαιρικά χρονικά, που προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας, λιγότερο από 24 ώρες πριν από έναν ημιτελικό κυπέλλου. Όμως ο Στέλιος Μανωλάς δεν θα έλεγε ποτέ “όχι” στο κάλεσμα της ΑΕΚ. Ήδη από χθες το βράδυ, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr, βρίσκεται στο ξενοδοχείο μαζί με την ομάδα. Το πρώτο που έκανε ο Μανωλάς ήταν να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Τους ζήτησε να μην επηρεαστούν από τις εξελίξεις. “Όσο παράξενο και αν ακούγεται αυτό, μετά απ’ όλα όσα έχουν συμβεί”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Και κυρίως του ζήτησε να μείνουν ενωμένοι και ενωμένοι να πάνε για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο.

Μετά από τέτοια περίεργη μέρα σαν την χθεσινή και με την ώρα να έχει φτάσει 11.00, ο Μανωλάς δεν ήθελε να κουράσει περισσότερο τους παίκτες της ΑΕΚ με κουβέντες. Ήξερε πως πιο σημαντικό είναι η ξεκούραση. Για τους παίκτες, όχι για τον ίδιο. Ο Μανωλάς έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά, καθώς μπροστά του είχε λιγότερες από 20 ώρες, για να προετοιμάσει το ματς με τον Ατρόμητο. Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ άρχισε να βάζει πλάνα επί χάρτου και θα τα βάλει ακόμα και επί χόρτου, ίσως μ’ ένα ξεμούδιασμα, στα Σπάτα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να προκύψουν και διαφοροποιήσεις ακόμα και στην αποστολή, καθώς έχει σημάνει για σήμερα γενικό προσκλητήριο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X