Ανοχή τέλος, από την ΑΕΚ!

Ανοχή τέλος, από την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Πέρασαν σχεδόν 3 24ωρα από το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και άπαντες περίμεναν την -επίσημη- αντίδραση από πλευράς της Ένωσης. Αυτή, αν και άργησε λιγάκι, ήρθε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο, δείγμα της διάθεσης που υπάρχει εντός των τειχών, αλλά και της αλλαγής… πλεύσης από την πλευρά της διοίκησης της ΚΑΕ.

Από εδώ και στο εξής η στάση της ΑΕΚ θα πάψει να είναι αυτή της… σιωπής. Πλέον, άπαντες έχουν καταλάβει σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα, αλλά και τον «πόλεμο» που δέχεται τόσο από την ΕΟΚ, όσο και από την FIBA  και η πολιτική που έχει… χαράξει η Ένωση, πλέον διαφέρει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Μάκης Αγγελόπουλος.

Όσον αφορά τονΑγγελόπουλο, βλέποντας την στάση της διαιτησίας, αλλά και των αρχών του μπάσκετ στη χώρα μας, αλλάζει τη στάση του μια και καλή, διαφυλλάσσοντας το συμφέρον της ομάδας.

Όσο για την Ευρώπη, παρά τα όσα απείλησαν να κάνουν FIBA και ΕΟΚ, η στάση -και η πολιτική- της ΑΕΚ πάνω στο θέμα είναι ξεκάθαρη: Ούτε βήμα πίσω, τη νέα σεζόν η Βασίλισσα θα είναι στο Eurocup, παλεύοντας για να βρεθεί με τους κορυφαίους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X