Αλέφαντος: «Διώξτε τον Πογέτ να πάρετε το Τσάμπιονς Λιγκ»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν χρειάζονται πολλά λόγια και φιοριτούρες. Δεν χρειάζονται καν μεγάλες αναλύσεις και ατέλειωτες κουβέντες. Ο Πογιέτ φέρθηκε ελεεινά απέναντι στην ΑΕΚ, έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας, λειτούργησε με λογική…Αλέφαντου της Ουρουγουάης και δεν μπορεί να μείνει ούτε λεπτό στην ομάδα. Ούτε για το ματς με τον Ατρόμητο, ούτε για τη νύχτα στο ξενοδοχείο.

Τα αποδυτήρια «βράζουν» σε μεγάλο ποσοστό εναντίον του, στη διοίκηση είναι σοκαρισμένοι από τη λαϊκίστικη συμπεριφορά και το πρωτοφανές άδειασμα της ομάδας με αχαρακτήριστο τρόπο, δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος να μείνει ο Πογιέτ στον πάγκο. Αφού επέλεξε να πηδήξει από το καράβι, δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι στο τιμόνι αύριο. Διώξτε τον τώρα.

Ειδάλλως, μόνη χαμένη θα είναι η ΑΕΚ. Εάν χάσει, κανείς δεν θα κατηγορήσει κάποιον που έχει θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Εάν νικήσει, θα επιχειρήσει να ηρωοποιήθει στη διαδικασία και να βγει ενισχυμένος. Όπως και να έχει, το νόημα είναι ένα. Ο Πογιέτ τελείωσε για την ΑΕΚ και θα έπρεπε να φύγει από…χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X