«Στο χέρι μας η πρόκριση»

«Στο χέρι μας η πρόκριση»
Photo Credits: INTIME

Όπως είναι λογικό, στον ΠΑΟΚ… αναθάρρησαν μετά από τη νίκη επί της ΑΕΚ με 83-78 στο πρώτο ματς των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις που γίνονται.

Ο Κώστας Κακαρούδης μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και εξέφρασε την άποψη του, ότι η πρόκριση είναι στα χέρια της ομάδας της Θεσσαλονίκης: «Στην καλή μας μέρα, με συγκέντρωση, μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε. Η πρόκριση είναι στο δικό μας χέρι. Το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο, είναι δεδομένο πως δεν εφησυχάζουμε. Επιδίωξή μας, είναι να παίξουμε με πάθος, δύναμη και να μη δώσουμε το περιθώριο στην ΑΕΚ να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Χρειάζεται να φανούμε ακόμη πιο δυνατοί, σε σχέση με την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, για να φτάσουμε στη νίκη. Έχουμε, πλέον, το πλεονέκτημα έδρας, το άγχος υφίσταται περισσότερο στον γηπεδούχο, η ΑΕΚ είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Νομίζω πως έχουμε να περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι».

Σχετικά με τη νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, ο Κακαρούδης υπογράμμισε: «Είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα από την αρχή της σεζόν. Ήταν ένα παιχνίδι, όμως, που το περιμέναμε από την πρώτη στιγμή που μαζευτήκαμε στην ομάδα. Όλοι γνωρίζουμε πως τα πλέι οφ είναι το “ζουμί” του πρωταθλήματος. Παλεύεις για να αποκτήσεις το πλεονέκτημα έδρας. Αν το χάσεις, θέλεις να το πάρεις πίσω. Αν δεν το έχεις, το διεκδικείς. Εμείς ήμασταν στη δεύτερη περίπτωση. Πιστεύαμε πολύ, πριν από τον πρώτο αγώνα, ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, παρόλο που μας έτυχε την τελευταία στιγμή και η απουσία του Σοφοκλή (σ.σ. Σχορτσανίτη). Έχουμε δείξει ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να “χτυπήσει” όλα τα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας. Το χαρακτηριστικό μας φέτος, είναι πως δεν εγκαταλείπουμε καμία μάχη. Ακόμη και να βρεθούμε πίσω με μεγάλες διαφορές, το παλεύουμε. Το ίδιο κάναμε και στο ΟΑΚΑ. Διορθώσαμε τα λάθη μας, μετά το -17 που βρεθήκαμε να χάνουμε, ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι και πήραμε αυτό που θέλαμε».

Όσο για το ενδεχόμενο ο κόσμος του ΠΑΟΚ να έχει μαζική παρουσία κόντρα στην ΑΕΚ το προσεχές Σάββατο (23/04),ο έμπειρος φόργουορντ συμπλήρωσε: «Μας έχουν λείψει φέτος οι φίλαθλοι μας. Κατανοούμε, βέβαια, ότι ζούμε σε δύσκολους οικονομικά καιρούς, κάθε σπίτι έχει προβλήματα. Το να είναι κοντά μας στο δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα μας δώσει… φτερά για να κατακτήσουμε τον στόχο μας. Στο φινάλε, θα χαρούν και αυτοί με την ενδεχόμενη μεγάλη νίκη μας».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X