Μοσχονάς: «Δέθηκα με την ΑΕΚ - Πρώτη στα πλέι οφ»

Μοσχονάς: «Δέθηκα με την ΑΕΚ - Πρώτη στα πλέι οφ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού, Θοδωρής Μοσχονάς σε συνέντευξη του στο sdna αναφέρθηκε για το πέρασμα του από την ΑΕΚ, το δέσιμο με την ομάδα, για το πρωτάθλημα του 2008 και για τον υποβιβασμό

Αναλυτικά η συνέντευξη 

“Δέθηκα με την ΑΕΚ. Τόσο με την ομάδα, όσο όμως και με τον κόσμο. Αλλά έτσι είναι αυτά, η ζωή κάνει κύκλους”. Μία τριετία μετά την αποχώρησή του από τον Δικέφαλο, τέθηκε αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του και στη Σούπερ Λιγκ (την είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι στο Καλλιθέα-ΑΕΚ) κι αυτό συνδυάστηκε με μία βραδιά “ντροπής” για την Ένωση. Οταν είσαι στον αγωνιστικό χώρο εννοείται ότι δεν σκέφτεσαι απολύτως τίποτα άλλο. Θες μόνο να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να κερδίσει η ομάδα σου και νομίζω πως αυτό έκανα. Εντάξει, δεν ήταν και για 3-0 το παιχνίδι, είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ομως πιστεύω πως η νίκη μας ήταν δίκαιη, δουλέψουμε πολύ στην άμυνα, εφαρμόσαμε το πλάνο του κόουτς και παίξαμε πολύ καλά στις κόντρα επιθέσεις. Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν κάπως περίεργα τα συναισθήματα…”.

Στη συνέχεια αναφέρεται για τα πλέι οφ και για τους αγώνες κυπέλλου με τον Ατρόμητο

“Θα γίνουν πολύ αμφίρροπες μάχες. Δίνεις πολλά ματς μέσα σε 2,5 εβδομάδες και οι ισορροπίες είναι λεπτές. Θεωρώ όμως πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που πρέπει τότε θα πάρει εύκολα τη 2η θέση.
“Η ΑΕΚ είναι το φαβορί απέναντι στον Ατρόμητο, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει κι αρνητικά αυτό το βάρος. Θα γίνει πιστεύω πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια κι αν περάσει στον τελικό νομίζω θα παίξει ως ίσος προς ίσο τον Ολυμπιακό”.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ εξέφρασε την πικρία του για το πέρασμα του από την Ένωση, ωστόσο δεν σκέφτηκε ποτέ να κάνει προσφυγή.

“Βρέθηκα στην ΑΕΚ σε μία περίοδο που πρωταγωνιστούσε. Βίωσα μαζί της την απόλυτη επιτυχία, είχαμε φτάσει να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα, αυτό που μας έκλεψε στα χαρτιά ο Ολυμπιακός. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με σπουδαίους προπονητές, όπως ο Δώνης κι ο Φερέρ. Σίγουρα υπάρχει ένα μικρό παράπονο που δεν πρόλαβα να πάρω ευκαιρίες, αν και ήμουν από τα 16 στην ΑΕΚ. Νομίζω πως άξιζα να μου δοθούν κάποιες… Αλλά το ξέρω πως για τις μεγάλες ομάδες είναι δύσκολο να εμπιστευτούν έναν νεαρό τερματοφύλακα όταν κάνουν πρωταθλητισμό. Η στιγμή του υποβιβασμού είναι από τις χειρότερες που έχω ζήσει. Τότε έληγε το συμβόλαιό μου και δεν τέθηκε θέμα να συνεχίσουμε μαζί τους δρόμους μας.
Η αλήθεια είναι πως μου χρωστούσαν κάποια χρήματα, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω προσφυγή. Δέθηκα απίστευτα με την ομάδα και τον κόσμο. Το άφησα απλά πίσω μου. Νομίζω πάντως πως αυτό που έγινε ήταν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, δεν άξιζε να το περάσει αυτό…”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X