Κορόιδα πιάστηκαν οι Μπλάτερ, Πλατινί!

Κορόιδα πιάστηκαν οι Μπλάτερ, Πλατινί!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Στη ΦΙΦΑ τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που γίνονται στην ΕΠΟ. Αυτή η πατέντα ότι για όλα τα παραπτώματα που έγιναν πριν το 2014 δεν υπάρχει τιμωρία είναι…μοναδική. Πως δεν τη σκέφτηκαν ο Μπλάτερ και ο Πλατινί για να την εφαρμόσουν στην δική του περίπτωση; Κορόιδα είναι. Κορόιδα τους έπιασαν…
Ο Πλατινί ειδικά πετάχτηκε έξω από το ποδόσφαιρο για χρήματα που έλαβε πριν δέκα χρόνια χωρίς να υπάρξει καμία ποινική παράβαση. Είναι λοιπόν κάτι παραπάνω από προφανές ότι δεν αξιοποιήθηκαν στην ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ ο Γκιρτζίκης και οι πέριξ αυτού όπως θα έπρεπε.
Επί της ουσίας. Η δέσμευση της ΦΙΦΑ για την επιτροπή ηθικής της ΕΠΟ, θα κάνει μπάχαλο όλο το σύστημα. Ουδεμία σημασία έχει για το πότε θα γίνει. Αν θα είναι δηλαδή σε έναν, σε τρεις ή σε έξι μήνες. Θα πλακώσουν οι καταγγελίες και θα τρέχουν όλοι τους και δεν θα φτάνουν.
Χωρίς πλάκα τώρα, δεν θα μπορούμε να έχουμε ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο. Εάν οι υποθέσεις με την κάρτα υγείας, τον Αγιο Κοσμά, την εγκληματική οργάνωση και τις πλαστογραφίες πάνε στην επιτροπή δεοντολογίας τότε… “δώσε και σε μένα μπάρμπα” και “βάλε να πάνε, πήγανε”. Ο Λουτσέτης από το Λασίθι, ο Φρέρης από τις Κυκλάδες, ο Καρράς από την Λακωνία, και ο γίγαντας Καρτσακλάς από την Πρέβεζα θα είναι τα πρώτα βιολιά στη νέα ΕΠΟ.
Παυσανίας εναντίον Γκρανκάσα
Του την έκανε του Γκιρτζίκη ο Παυσανίας. Εστειλε επιστολή στην ΦΙΦΑ με ηλεκτρονική υπογραφή του Γκιρτζίκη όπου πάνω από την ΕΠΟ έβαζε το προσωπικό του πρόβλημα. Και έτρεχε μετά ο Γκρανκάσας να τα μαζέψει. Για το δικό του προσωπικό πρόβλημα φυσικά και όχι για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ερώτημα εδώ είναι ποιος θα την πατήσει πρώτος. Ο  Γκιρτζικης με την κάρτα υγείας ή ο ΠΠ με την εγκληματική.
Απορία: Μπορεί το ποδόσφαιρο να μονοπωλεί τις συζητήσεις στη ΚΕΔΚΕ  και να κλείνονται συμφωνίες υψηλού επίπεδου;;;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X