Όσα ειπώθηκαν στο ξενοδοχείο

Δίνει ρυθμό η Original, αντιλαλούν τα βούνα! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Insider αποκαλύπτει όλους τους διαλόγους και όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής, κατά την άφιξη της αποστολής στο ξενοδοχείο

Δεν χρειάστηκαν παρά μονάχα μερικά λεπτά μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό, για να σημάνει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων της ΑΕΚ, αφού πλέον η πίκρα και η απογοήτευση, είχαν δώσει τη θέση τους στον θυμό. Περισσότεροι από 100 οπαδοί της «Ένωσης», μεταξύ των οποίων και ηγετικά στελέχη της Original, μετέβησαν στο ξενοδοχείο Holiday Inn, όπου αναμενόταν να επιστρέψει η αποστολή της ΑΕΚ.

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στον χώρο και κάπου εκεί ξεκίνησαν και οι αποδοκιμασίες από πλευράς οπαδών. Πάντα σε ήρεμα πλαίσια πάντως και χωρίς τη διάθεση να… ξεφύγουν τα πράγματα. Ο πρώτος που κατέβηκε από το πούλμαν της ΑΕΚ ήταν ο Βασίλης Δημητριάδης, με τον υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος να πλησιάζει προς την μεριά τον οπαδών και να συζητά μαζί τους. «Βασίλη, δεν μπορεί να περάσει έτσι αυτό. Να ενημερώσεις τους παίκτες που βρίσκονται και σε ποια ομάδα παίζουν. Ας κάνουν τουλάχιστον τώρα το ελάχιστο. Ας κατεβάσουν το κεφάλι. Μόνο αυτό», ήταν τα λόγια των οπαδών προς τον Δημητριάδη.

Το… μήνυμα μεταφέρθηκε προς τους παίκτες, που κατέβηκαν από το πούλμαν με τα κεφάλια σκυμμένα, ακούγοντας χωρίς να αντιδρούν τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Η μόνη στιγμή που πήγε κάπως να… ξεφύγει το πράγμα, ήταν όταν ο Τζεμπούρ κοίταξε με κάπως ειρωνική διάθεση δύο οπαδούς της ΑΕΚ που του τα… έχωναν, ωστόσο το συμβάν που πήγε να δημιουργηθεί έληξε χωρίς παρατράγουδα.

Αφού λοιπόν τα πράγματα ηρέμησαν και η ένταση εκτονώθηκε, σχηματίστηκαν «πηγαδάκια» μεταξύ παικτών και φιλάθλων, με τον Τζεμπούρ, τον Αραβίδη, τον Κολοβέτσιο, τον Μάνταλο αλλά και τους Γκάλο, Μπαρόχα, Βάργκας, να συζητούν με τον κόσμο. Ο Αλγερινός, απαντώντας σε ερώτηση των οπαδών της ΑΕΚ για την… αφλογιστία του και γενικότερα για την διάθεση που δείχνει στο γήπεδο, φέρεται να απάντησε με τον εξής τρόπο: «Εσείς λέτε συνέχεια πως για όλα φταίει ο Τζιμπούρ. Μόνο αυτό ξέρετε να λέτε, είναι το εύκολο. Κανονικά θα έπρεπε να πείτε στον Μελισσανίδη και στον Μπάγεβιτς να κάνουν μεταγραφές! Να πάρουν κι άλλους Τζιμπούρ! Είμαι εδώ και παίζω με παίκτες επιπέδου Β Εθνικής»! Αυτά, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, ήταν τα ακριβή λόγια του Αλγερινού, που η αλήθεια είναι πως προκάλεσαν… απορίες στους δύο φιλάθλους που τα άκουσαν με τα αυτιά τους, σχολιάζοντάς τα με καυστικό τρόπο, με τους υπόλοιπους.

Από εκεί και πέρα, διάλογο με τον κόσμο είχαν και οι ξένοι παίκτες που προαναφέραμε παραπάνω, παρουσία του μεταφραστή της ομάδας, Παναγιώτη Αναστασόπουλο. Μπαρόχα, Βάργκας και Γκάλο σύμφωνα με τις πληροφορίες μας απέδωσαν την ήττα και τα κακά αποτελέσματα στην αδυναμία της ομάδας να σκοράρει, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η τύχη δείχνει να τους έχει γυρίσει την πλάτη, με τα γκολ να μην… μπαίνουν με τίποτα!

Στο τρίτο «πηγαδάκι» που σχηματίστηκε, βρίσκονταν ο Χρήστος Αραβίδης, αλλά και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος με τον Μάνταλο, με τον τελευταίο μάλιστα να είναι εκείνος που τα άκουσε περισσότερο, με τον κόσμο να του χρεώνει κακή εξωγηπεδική ζωή. Οι Έλληνες παίκτες της ΑΕΚ εξέφρασαν την πίκρα τους στον κόσμο για αυτό το αποτέλεσμα, με τον Αραβίδη να τους αναφέρει χαρακτηριστικά πως «εμείς πονάμε περισσότερο από εσάς με αυτό που συνέβη». Και να τονίζουν επίσης πως η ομάδα πρέπει και μπορεί να σηκώσει κεφάλι, προχωρώντας με το Κύπελλο, που το θέλουν όλοι πολύ, αλλά και με τα πλέι οφ.

Κάπως έτσι, μετά και τις παραπάνω συζητήσεις, τα μηχανάκια που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο αποχώρησαν, με τους παίκτες της ΑΕΚ να επιβιβάζονται στα αυτοκίνητά τους και να κατευθύνονται προς τα σπίτια τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X