Μπουονανότε: Να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα

Μπουονανότε: Να γυρίσουμε γρήγορα σελίδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στην κάμερα της Nova με τη λήξη του αγώνα, ο Ντιέγκο Μπουονανότε τόνισε πως η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ δεχόμενη δύο γκολ από το… πουθενά, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως πρέπει άμεσα όλοι στην Ένωση να γυρίσουν σελίδα, καθώς στις επόμενες μέρες κρίνονται πολλά για την πορεία της ομάδας.

“Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε δύο γκολ από το πουθενά. Αυτή είναι η αλήθεια για το πρώτο ημίχρονο Δεν ξέρω αν είναι τύχη. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε πως θα δεχθούμε τρία γκολ, με τόση κατοχή της μπάλας και τόσες ευκαιρίες. Δεν ήταν ατομικά λάθη, αλλά το σύνολο της ομάδας. Φεύγουμε στεναχωρημένοι. Πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα τη σελίδα, γιατί στις δέκα επόμενες μέρες κρίνονται πολλά”, είπε ο Μπουονανότε.

Για τις δικές του ευκαιρίες να σκοράρει, τόνισε: “Ηταν λάθος μου, στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας απέκρουσε, στο δεύτερο σούταρα στο δοκάρι. Ηταν λάθος μου”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X