Η… ακτινογραφία του Λεβαδειακού

Δύο συν δύο απουσίες ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδα που κέρδισε άνετα την παραμονή της είναι ο Λεβαδειακός με τους ιθύνοντες να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Δίχως πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ θα παραταχθεί ο Λεβαδειακός. Οι πιο σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του Δεκεμβρίου έχουν να κάνουν με την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου από τον πάγκο και την έλευση των Μερεμπασβίλι, Ατζαγκούν, στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι Βοιωτοί αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στη 10η θέση με τους Παναιτωλικό και Ηρακλή έχοντας 34 βαθμούς με απολογισμό 8 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες (24-36 τέρματα), με τους ιθύνοντες να έχουν ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της επόμενης… ημέρας. Να τονίσουμε ότι οι «πράσινοι» τα πηγαίνουν καλύτερα μακριά από το… σπίτι τους έχοντας συγκεντρώσει 18 βαθμούς, έναντι 16. Παράλληλα οι παίκτες του Λεβαδειακού έχουν σημειώσει 13 γκολ εκτός έδρας και 11 εντός. Το μόνο συν στη… ζυγαριά για τα εντός έδρας είναι πως οι «πράσινοι» έχουν δει την εστία τους να «παραβιάζεται» λιγότερες φορές (17-19).

Όσον αφορά αυτούς που τραβάνε το… κουπί, το τεχνικό επιτελείο στηρίζει πολλά στους Μάντζιο, Γιακουμάκη οι οποίοι έχουν σημειώσει τα 17 από τα 24 τέρματα. Οι δύο πρώτοι μαζί με τους Τριποτσέρη και Στάθη (σ.σ. ο τελευταίος είναι εκτός αποστολής) έχουν και τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X