Μπορεί το break στην Θεσσαλονίκη

Μπορεί το break στην Θεσσαλονίκη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται με το… καλημέρα των φετινών Play off σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ την φέρνει κοντά στον αποκλεισμό με ενδεχόμενη ήττα στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης. Ένας αποκλεισμός που θα ισούται με ολική καταστροφή, για ένα πρότζεκτ, το οποίο από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν από τα πλέον φιλόδοξα του πρωταθλήματος.

Το κλίμα είναι αρκετά… βαρύ εντός των τειχών, όμως υπάρχει και η… άλλη όψη του νομίσματος. Και αυτή λέει πως η ΑΕΚ είναι ικανή να κάνει το break στην Θεσσαλονίκη και να φέρει τη σειρά στα ίσια, ώστε να πάρει την πρόκριση στην έδρα της, το ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς για 30 λεπτά έπαιξε όπως ακριβώς έπρεπε, ώστε να κάνει το παιχνίδι απλό και να το φέρει στα μέτρα της. Η άμυνα ήταν το σημείο αναφοράς, ενώ επιθετικά έβρισκε λύσεις -και διαδρόμους σε πολλές περιπτώσεις κατάφερνε να ανοίξει τον… ρυθμό και να πάει τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα.

Τα 30 λεπτά του πρώτου αγώνα των Play off είναι ενδεικτικά του τρόπου που πρέπει να «χτυπήσει» η Ένωση στην Θεσσαλονίκη, εάν και εφόσον θέλει να δώσει παράταση στη σειρά και να πάρει την πρόκριση για την τετράδα.

Μέσα σ’ όλα, συνυπολογίστε και την επιστροφή του Μαλίκ Χέρστον, η οποία αναμένεται να προσφέρει το κάτι παραπάνω που θέλει ο Ζντοβτς στα μεγάλα παιχνίδια. Ο Μαλίκ, άλλωστε, είναι ο παίκτης των μεγάλων παιχνιδιών…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X