Στο «μικροσκόπιο» οι 12 της Βασίλισσας

Στο «μικροσκόπιο» οι 12 της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει με το.. δεξί την πορεία της στα Play off του πρωταθλήματος της Basket League, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ και τα πράγματα δυσκολεύουν επικίνδυνα ενόψει συνέχειας.

Η Ένωση ενώ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι δεν είχε ανάλογη συνέχεια, κάτι το οποίο της κόστισε στο φινάλε του αγώνα.

Ας δούμε έναν προς έναν τους παίκτες της Ένωσης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

Νώντας Παπαντωνίου: Δεν αγωνίστηκε πολύ, σε έναν ρόλο… ειδικών συνθηκών που του είχε δώσει ο Γιούρι Ζντοβτς.

Ντούσαν Σάκοτα: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι. Έδωσε τις… μάχες του, έβαλε μεγάλα σουτ και ήταν από τους παίκτες που είχαν το περισσότερο πάθος στο ματς. Ήταν πρωταγωνιστής στις δύο πιο κρίσιμες φάσεις του αγώνα, με τους διαιτητές να μην τον σέβονται καθόλου.

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Δεν έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πάλεψε ο Βόσνιος, αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Στο δεύτερο παιχνίδι, με ενδεχόμενη καλή παρουσία θα αλλάξουν πολλά.

Τορίν Γκριν: Για μία ακόμα φορά εκτός τόπου και χρόνου ο Αμερικανός. Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα την Ένωση, δεν συνέβαλε στο δημιουργικό κομμάτι και εκτελεστικά ήταν εκτός αγώνα. Απογοήτευση…

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Το πάλεψε με μια συγκλονιστική εμφάνιση ο ηγέτης της Ένωσης. Έβαλε σουτ, όπως και έχασε αρκετά (1/10 τρίποντα). Στα τελευταία δευτερόλεπτα τον «φόρτωσαν» με φάουλ και τον έβγαλαν από τον ρυθμό του οι διαιτητές.

Μαρκ Κάρτερ: Ξεκίνησε εντυπωσιακά. Ήταν ο κινητήριος μοχλός της Ένωσης σε ένα παιχνίδι στο οποίο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Ο Ζντοβτς, όμως, στη συνέχεια του αγώνα τον… πάρκαρε -για ανεξήγητο λόγο- στον πάγκο, κόβοντας τόσο το δικό του ρυθμό όσο και της ομάδας.

Τζέι Κόβαν Μπράουν: Αναιμική εμφάνιση του Αμερικανού. Από τη μία ένα κακό πρώτο μέρος, ωστόσο στο δεύτερο ανέβηκε αισθητά και έδωσε βοήθειες. Για μία ακόμα φορά όμως, δεν έδωσε τις λύσεις που ήθελε ο Γιούρι Ζντοβτς σε μια εμφάνιση που πέρασε στα.. ψιλά.

Ζήσης Σαρικόπουλος: Έπαιξε ελάχιστα και στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε 2 γρήγορα φάουλ.

Δημήτρης Κατσίβελης: Στα… ψιλά μία ακόμα εμφάνιση του γκαρντ της Ένωσης, ο οποίος, όμως, προσέφερε μια πολύ όμορφη φάση με το κάρφωμα. Κατά τ’ άλλα δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Γιάννης Καλαμπόκης: Προσπάθησε, το πάλεψε, έδωσε τις μάχες του και με την εμπειρία του προσπάθησε να δώσει το κάτι παραπάνω. Δεν του βγήκαν όλες οι φάσεις, όμως,

Δημήτρης Μαυροειδής: Έπαιξε ελάχιστα και γι αυτό ευθύνη φέρει η διαιτησία. Έκανε μεγάλη… ζημιά στον ΠΑΟΚ στα ριμπάουντ, όμως, οι διαιτητές τον «εκτέλεσαν» με 5 φάουλ και όλα με χαρακτηριστική ευκολία.

Μάικλ Έρικ: Για ένα ακόμα παιχνίδι φάνηκε πως δεν βρίσκεται εντός ρυθμού, σε μια μεταγραφή που δείχνει… άστοχη επιλογή.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X