«Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς»

«Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα λάθη της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο, συμπληρώνοντας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Χαρακτηριστικά, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ, τα εξής: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, για την συγκέντρωση και για τις αντοχές που έδειξαν, όταν πίεζε η ΑΕΚ. Βρήκαμε τις δυνάμεις και εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν θέμα ποιος θα ήταν πιο έτοιμος, πιο ήρεμος, πιο τυχερός. Νομίζω ότι είχαμε τύχη σε όλα αυτά και πετύχαμε μία νίκη. Δεν λέει τίποτα για εμένα. Είναι πολύ δυνατή η ΑΕΚ. Έχει σπουδαίο ρόστερ. Φάνηκε και στα ματς με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το πόσο δυνατή είναι. Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτούς για να συνεχίσουμε σε αυτή την φάση».

Σχετικά με τη μάχη της ρακέτας, ο Μαρκόπουλος σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αδύναμοι στη ρακέτα. Είχαμε και 3/12 δίποντα. Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τη ρακέτα μας. Περιορίσαμε πολύ τα λάθη μας στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να κυνηγήσουμε τους αντιπάλους μας, όσο γινόταν περισσότερο».

«Έχει μεγάλη ποιότητα η ΑΕΚ»

Εκ μέρους των παικτών του ΠΑΟΚ, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Γιώργος Δέδας, ο οποίος και υπογράμμισε: «Τα πρώτα μας των πλέι οφ σημαδεύαμε, παίζοντας όλη τη χρονιά. Θέλαμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν το καταφέραμε. Μας έτυχε το απρόοπτο με τον Σόφο τις δύο τελευταίες μέρες. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της ΑΕΚ. Πήραμε τώρα το πλεονέκτημα της έδρας, που είναι πολύ σημαντικό.

Η ομάδα αυτή παίζει χρόνια σε αυτές τις σειρές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην δείχνουμε τα αισθήματα μας. Δεν τελείωσε τίποτα. Έχει μεγάλη ποιότητα η ΑΕΚ. Τώρα έχουμε την πίεση εμείς, ότι πρέπει να τελειώσουμε την σειρά στην έδρα μας. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι για τον κόσμο μας. Ένα ματς μένει να κερδίσουμε. Να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος μας. Δεν είναι απαίτηση, είναι δεδομένο θεωρώ. Πρέπει να γίνει».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X