Έγκλημα και... τιμωρία

Έγκλημα και... τιμωρία
Photo Credits: INTIME

Με το έτσι θέλω οι διαιτητές τιμώρησαν την ΑΕΚ, που έκανε αρκετά πράγματα για να χάσει το παιχνίδι και… χάρισαν το break στον ΠΑΟΚ (78-83).

Η ΑΕΚ έκανε τις επιλογές της και αυτό δεν… άρεσε σε κάποιους. Κυρίως στους υψηλά ιστάμενους του ελληνικού μπάσκετ, που φρόντισαν να το δείξουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στο πρώτο παιχνίδι των Play offs κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η Ένωση μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως κάτι τα εγκληματικά διαιτητικά λάθη, με αποκορύφωμα το επιθετικό φάουλ του Κλάντον που κατέληξε σε τρίποντο του Βασιλειάδη, κάτι οι επιλογές του Γιούρι Ζντοβτς στα κρίσιμα σημεία, έφεραν την ήττα με 78-83, που φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση την Ένωση,

Ανώτερη από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η ΑΕΚ, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της. Η Ένωση βρήκε λύσεις από τον Μαρκ Κάρτερ, που ήταν… ορεξάτος, για να φτάσει η διαφορά ακόμα και σε διψήφια επίπεδα (21-8, 7′). Ο Κώστας Βασιλειάδης προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως η Ένωση είχε τον έλεγχο για το 24-16 του πρώτου δεκαλέπτου. Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι και παρά τις όποιες προσπάθειες του ΠΑΟΚ να μαζέψει τη διαφορά, το προβάδισμα έμενε σε υψηλά επίπεδα, με τους Μιλόσεβιτς και Κατσίβελη να… μπαίνουν στην εξίσωση (41-28, 18′). Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν και χάρη σε επί μέρους 0-5 μείωσαν σε 41-33 στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να… τρέξει το γήπεδο. Μαργαρίτης και Βασιλειάδης έδωσαν λύσεις στους φιλοξενούμενους, με τη διαφορά να φτάνει ακόμα και στους 4 πόντους (50-46, 24′). Η Ένωση αντέδρασε , όμως και με… όπλο τα τρίποντα ανέβασε τη διαφορά, για το 61-52 του τρίτου δεκαλέπτου. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη από πλευράς ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση στην άμυνά του και σε συνδυασμό με την ευστοχία των Χάτσερ, Μαργαρίτη, το παιχνίδι ήρθε στα ίσια (65-65, 35′). Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν και προβάδισμα με τις βολές του Χάτσερ (67-68, 36′). Η Ένωση προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως δεν την… άφησαν. Κι αυτό διότι το οφθαλμοφανές επιθετικό φάουλ του Κλάντον, έγινε τρίποντο του Βασιλιάδη για το 75-78. Η Ένωση εμφάνισε μονοδιάστατο τρόπο παιχνιδιού και το πλήρωσε, στο τέλος, με ήττα 78-83..

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ; 24-16, 41-33, 61-52, 78-83.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X