Στις 15:30 ανοίγουν τα εκδοτήρια!

Στις 15:30 ανοίγουν τα εκδοτήρια!
Photo Credits: INTIME

Έντονη είναι η κινητικότητα που επικρατεί τις τελευταίες δύο μέρες, όσον αφορά τα εισιτήρια του σημερινού (18:30-enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) ματς της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σαφώς, πρόκειται για πολύ σημαντικό παιχνίδι, αφού είναι το πρώτο των φετινών πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ είναι και το παραδοσιακό ντέρμπι των «δικεφάλων». Εκτός αυτού, υπάρχει και ένας ακόμα παράγοντας, που παίζει ρόλο στην κινητοποίηση του κόσμου και αυτό έχει να κάνει με τις τελευταίες εξελίξεις και τον «πόλεμο» που δέχεται η ΑΕΚ από τη FIBA και την ΕΟΚ, που απειλούν με αποκλεισμό τη «Βασίλισσα».

Είναι σημαντικό να επισημάνουμε, ότι τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ, θα ανοίξουν σήμερα τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 15:30. Συγκεκριμένα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα Εκδοτήρια του «ΗΣΑΠ Σταθμός Ειρήνη», Μπάσκετ ParkingP1 & Μπάσκετ ParkingP5 – Πλησίον ΟΑΚΑ Μπάσκετ. Θυμίζουμε ότι για την έκδοση εισιτηρίων απαιτούνται: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Επικυρωμένο έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, δίπλωμα ή διαβατήριο).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X