Όταν η ΑΕΚ σήκωνε κούπα στο «Καραϊσκάκης» (VIDEO)

Όταν η ΑΕΚ σήκωνε κούπα στο «Καραϊσκάκης» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 16 Απριλίου 1997 η ΑΕΚ έχοντας αποκλείσει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος τον Ολυμπιακό κλήθηκε να υπερασπιστεί τον τίτλο της (σ.σ. την περασμένη σεζόν είχε κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα) απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον τελικό να έχει οριστεί να διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκης».

Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά ούτε και στην ημίωρη παράταση με τους 21 ποδοσφαιριστές (σ.σ. ο Κολιτσιδάκης αποβλήθηκε στο 118’ από πλευράς «τριφυλλιού») να οδηγούνται στη διαδικασία της… ρώσικης ρουλέτας.

Εκεί μεγάλος πρωταγωνιστής για το σύνολο του Πέτρου Ραβούση ήταν ο Ηλίας Ατματσίδης που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και έδωσε το Κύπελλο στην «Ένωση». Πλην του πορτιέρο στη διαδικασία των πέναλτι ευστόχησαν και οι Κοπιτσής, Μπορμπόκης, Νικολαΐδης και Ντόμπος, ενώ μοιραίος παίκτης από τους «πράσινους» ήταν ο Βαζέχα που αστόχησε στο πρώτο πέναλτι της ομάδας του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X