«Φτιαγμένοι» οι παίκτες...

«Φτιαγμένοι» οι παίκτες...
Photo Credits: INTIME

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ πλησιάζει, για την ΑΕΚ, η οποία έχει έναν και μοναδικό στόχο: Τη νίκη που θα κάνει το 1-0 στη σειρά και θα φέρει την Ένωση ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στην τετράδα, τον μίνιμουμ στόχο της φετινής σεζόν, για την ακρίβεια!

Όλα αυτά, μάλιστα, την ώρα που ο «πόλεμος» ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα μαίνεται για τα καλά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Ένωση έκανε την επιλογή της, να αγωνιστεί στο Eurocup, σε μια κίνηση που φανερώνει τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον, αλλά και τη δυναμική που απέκτησε στα ευρωπαϊκά δρώμενα τους τελευταίους μήνες.

Όλα αυτά έχουν φτάσει και στα.. αυτιά των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι βλέπουν πως κάτι σπουδαίο «χτίζεται» σε διοικητικό επίπεδο από πλευράς Ένωσης. Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς αντιλαμβάνονται, πλέον, σε τι ομάδα βρίσκονται και αυτό τους… φτιάχνει ώστε να αποδώσουν το καλύτερο, αρχής γενομένης -φυσικά- από το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Στην Ένωση είναι αποφασισμένοι όλοι να πάρουν την πρόκριση και να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X