Ο Άγκερ δίνει το στίγμα του σχεδιασμού

Ο Άγκερ δίνει το στίγμα του σχεδιασμού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επαφές με τον Ντάνιελ Άγκερ, έναν παίκτη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αποδεικνύουν ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ επιδιώκει να κάνει το βήμα παραπάνω στελεχώνοντας την ομάδα με άσους ικανους να συμπαρασύρουν τους εν δυνάμει συμπαίκτες του σε ένα νέο επίπεδο.

Μιλάμε άλλωστε για έναν παίκτη ο οποίος έχει αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο, στο κορυφαίο πρωτάθλημα επί σειρά ετών. Ο 31χρονος αρχηγός της Εθνικής Δανίας με την 8ετή θητεία στη Λίβερπουλ, μένει ελεύθερος από την Μπρόντμπι και η ΑΕΚ θέλει να διαμορφώσει έναν δίαυλο επικοινωνίας έτσι ώστε να διατρανώσει την επιθυμία της να τον αποκτήσει.

Στην πραγματικότητα όμως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή από τον περασμένο χειμώνα. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προσπάθησε να τον φέρει στη χώρα μας και στην ΑΕΚ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν προχώρησαν.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» κράτησε όλο αυτό το διάστημα την πόρτα ανοικτή και δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόταση από πλευράς της «Ένωσης» όσο ο Άγκερ παραμένει… μετέωρος αφού τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιό του.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, σε πολύ καλή ηλικία, ο οποίος πρόκειται ν’ ανεβάσει επίπεδο την «Ένωση» σε περίπτωση που όλα πάνε κατ’ ευχή. Άλλωστε ο σκοπός του φετινού μεταγραφικού σχεδιασμού είναι αυτός ακριβώς: να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα και το ειδικό βάρος να «τραβήξουν» την ομάδα προς τα πάνω.

Η ενασχόληση της ΑΕΚ με παίκτες επιπέδου Άγκερ δεν πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Οι νέες υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» απαιτούν, αν όχι υπερβάσεις, σίγουρα ένα σταθερό βήμα προς τα εμπρός. Και στην πραγματικότητα το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ, δίνει το στίγμα για το τι θα επακολουθήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X