Μένει στις θέσεις της, παρακολουθεί τις εξελίξεις

Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια
Photo Credits: INTIME

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ βρίσκεται σε… διχασμό. Πόλεμος χαρακωμάτων ξεκίνησε εδώ και μερικές ώρες ανάμεσα σε FIBA και Ευρωλίγκα, με την παγκόσμια ομοσπονδία να σκληραίνει επικίνδυνα την στάση της, απέναντι στις ομοσπονδίες που επέλεξαν να αγωνιστούν οι ομάδες τους στο Eurocup.

Με την επιστολή που έστειλε και απέβαλε 14 Ομοσπονδίες από το Ευρωμπάσκετ του 2017, ανάμεσα σε αυτές και την Ελλάδα, κατέστησε σαφές πως όποιος δεν υπακούει στους… νόμους της τιμωρείται. Η ΑΕΚ είναι μέσα στις ομάδες που δεν πήγαν στο Basketball Champions League και είναι από τις ομάδες που αναμένεται να υποστούν τις συνέπειες, εφόσον παραμείνει τόσο σκληρή η στάση της FIBA.

Για την ώρα πάντως, στην Ένωση παρακολουθούν ενδελεχώς τα όσα διαδραματίζονται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά η στάση της FIBA δεν είναι ικανή να αλλάξει τις θέσεις του Μάκη Αγγελόπουλου και των συνεργατών του. Κι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ έχει κάνει τις επιλογές του, οι οποίες έχουν ως κεντρικό άξονα το συμφέρον της ομάδας, σε όλα τα επίπεδα και δεν μπαίνει σε διαδικασία δεύτερων σκέψεων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X