Καλύτερη όλων η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να το και το κυπελλάκι. Ξαναμπήκε λοιπόν επίσημα πλέον στη ζωή μας και στην άμεση καθημερινότητά μας, αφού πριν προλάβουμε καλά – καλά να συνειδητοποιήσουμε τις αμοιβαίες …κωλοτούμπες κυβέρνησης και ΕΠΟ (γιατί είναι ξεκάθαρο πλέον ότι αυτό συνέβη), ορίστηκαν τόσο οι ημιτελικοί, όσο και ο τελικός. Ομολογώ ότι ένιωσα έκπληξη ακούγοντας τον Γκουστάβο Πογιέτ να δηλώνει στο ερώτημα “κούπα στο κύπελλο ή 2η θέση στο πρωτάθλημα”, ότι προτιμά τη δεύτερη επιλογή.

Για διάφορους λόγους πιστεύω ότι με βάση το πως διαμορφώθηκαν τα νέα δεδομένα, ο βασικός στόχος πλέον της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρος. Η κούπα είναι πάντα κούπα. Ένας ακόμα τίτλος στην τροπαιοθήκη της ομάδας και για έναν σύλλογο επιπέδου ΑΕΚ, η κατάκτηση του τροπαίου θα πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα. Αυτή όμως είναι η δική μου άποψη. Όχι του Πογιέτ, ο οποίος θα έχει τους λόγους του που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Ακόμα κι έτσι πάντως, είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής της ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θέλει να συνδυάσει την παρουσία του στη χώρα μας με έναν τίτλο. Γι’ αυτό δε χωράει αμφιβολία. Ο Ουρουγουανός όμως ξέρει καλύτερα απ’ τον καθένα ότι τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν είναι δυνατόν ένας προπονητής να βγει δημόσια και να πει ότι πρώτη του επιλογή δεν είναι ό,τι διακυβεύεται στο επόμενο ματς αλλά στο μεθεπόμενο. Δεν το έκανε και δεν θα το κάνει κανένας.

Από τη στιγμή όμως που υπάρχει ξανά στον …ορίζοντα το κύπελλο, για μένα, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, δεν τίθεται καν θέμα προτεραιότητας. Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Εσείς τι λέτε; Αν είχατε μια επιλογή εκ των δύο, τι θα διαλέγατε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X