Δεν τον αφήνουμε μόνο του...

Δεν τον αφήνουμε μόνο του...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ενωσίτης κάνει πρεμιέρα στο enwsi.gr και τα λέει όλα με «κιτρινόμαυρο» τρόπο

Μόνοι μας και όλοι τους. Κάπως έτσι είναι η ιστορία στο μπάσκετ, ή μάλλον για να είμαι ακριβής έτσι είναι και στο μπάσκετ! Με εκβιασμούς, απειλές και πρωτοφανείς μεθόδους η ΑΕΚ είναι στο στόχαστρο. Ο Βασιλακόπουλος και οι νταβατζήδες της ΦΙΜΠΑ απειλούν την ΑΕΚ γιατί επέλεξε το Eurocup αντί του ΦΙΜΠΑ Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σας πω όμως κάτι; Μου αρέσει! Γουστάρω πολύ όλο αυτό το νταβαντούρι. Οτι η ΑΕΚ ενοχλεί, ότι η ΑΕΚ τολμά να έχει τη δική της γραμμή και στρατηγική. Οτι δεν άγεται και φέρεται από τους παρατρεχάμενους των σφουγγοκωλάριων, από τον σωλήνα και τα άβουλα ανθρωπάκια που τον περιτριγυρίζουν. Η ΑΕΚ έχει όραμα, ξέρει τι θέλει, δε φοβάται να το διεκδικήσει. Μου αρέσει αυτό.

Η ΑΕΚ, η βασίλισσα στις καρδιές μας, ξανασηκώνεται! Ξαναστέκεται στα πόδια της, ορθώνει ανάστημα. Αγωνιστικά αυτό γίνεται σταδιακά από πέρυσι όταν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Μάκης Αγγελόπουλος. Η ΑΕΚ είναι στο επίκεντρο. Ηταν το μήλο της έριδος για Ευρωλίγκα και ΦΙΜΠΑ. Οχι τυχαία. Κανείς δεν ασχολείται με τον Αρη, τον Λάσκαρη και την κυρά Τζώρτζια που το παίζει παράγοντας. Της πλάκας είναι ο Αρούλης.

Η ΦΙΜΠΑ απειλεί και η ΕΟΚ σιγοντάρει. Βάζουν μπροστά την εθνική ομάδα τα ανθρωπάκια. Προσπαθούν να εκβιάσουν μέσω αυτής. Επιμένουν σε εκβιαστικά διλήμματα, δεν προσπαθούν να δελεάσουν, να φτιάξουν κάτι καλό. Τους γύρισαν όλοι την πλάτη, έφτιαξαν μία διοργάνωση Β΄ Εθνικής και κατέληξαν να χρησιμοποιούν το χαρτί των απειλών. Ποιον εκβιάζετε; Την ΑΕΚ; Ποιοι είστε ρε ανθρωπάκια, εντός και εκτός Ελλάδας; Είστε ανύπαρκτοι, ασήμαντοι, λίγοι.

Ο πόλεμος που ξεκίνησαν, διότι περί πολέμου πρόκειται, θα είναι σφοδρός. Η ΑΕΚ δε μασάει. Ο Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος. Η δήλωσή του, «Δεν νομίζω πως η ΑΕΚ μπορεί να κάνει πίσω. Αυτές είναι ιστορικές αποφάσεις. Έχουμε ιστορική ευθύνη απέναντι στους οπαδούς μας. Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει εκεί που είναι οι μεγαλύτερες ομάδες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιο θέμα», δείχνει ξεκάθαρα ότι ο πρόεδρος της Ενωσης σκέφτεται κυρίως το μέλλον της ομάδας. Οχι το παρόν, όχι τα χρήματα, όχι την εφήμερη δόξα.

Με τις ομάδες που μάζεψαν οι Βασιλακόπουλοι στο ΦΙΜΠΑ Τσάμπιονς Λιγκ είναι εξασφαλισμένη η… απομυθοποίηση του ονόματος Τσάμπιονς Λιγκ! Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Για να καταλάβετε τα μεγέθη, η καλύτερη ομάδα είναι ο Αρης! Γελάει ο κόσμος. Δηλαδή πόσοι από εσάς θα πηγαίνατε να δείτε αγώνες της ΑΕΚ με την 7η ομάδα από την Γαλλία, την 10η από την Ιταλία, την χρεωκοπημένη Τσιμπόνα, την 4η ομάδα από το Βέλγιο, την 5η από την Πολωνία; Ποιούς παίκτες θα μπορούσε να προσεγγίσει η ΑΕΚ αν αγωνιζόταν σε τέτοιου είδους διοργάνωση; Ο Αγγελόπουλος μιλάει ήδη για τη νέα σαιζόν με παίκτες από το πάνω ράφι. Δε θα ήταν δυνατό να τους ψήσει υποσχόμενος ματς με ομάδες από Τσεχία, Βέλγιο και Φινλανδία και μόνο με αυτές.

Η ΦΙΜΠΑ έφτασε σε σημείο να δίνει τα πάντα στην ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι μπορούσαν να πάρουν πολλά δώρα. Στον οικονομικό τομέα θα την “έφτιαχνε” καλά, ενώ θα της πρόσφερε και πολλές αβάντες σε άλλα επίπεδα. Ο Αγγελόπουλος είπε όχι. Προέταξε το επίπεδο της διοργάνωσης και τις προοπτικές. Για την ομάδα αλλά και για άλλους, αυτούς που παρακολουθούν από έξω και πιθανόν  να αποφασίσουν να μπουν.

Αναλογιστείτε όλα αυτά λοιπόν και σκεφτείτε αν η μπασκετική ΑΕΚ έχει τύχει ανάλογης στήριξης και συμπαράστασης από όλους εσάς. Το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ είναι η ευκαιρία για να στείλουμε όλοι μαζί ένα δυνατό μήνυμα. Στους αντιπάλους αρχικά αλλά και στον Μάκη. Οτι δεν τον αφήνουμε μόνο του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X