Σαμποτάζ στον Γκρανκάσα

 Αριστεροδεξιοφασιτοεθνικιστομακεδονοσλαβούλγαρος (!!!) 
 
Αυτός ο δικηγόρος του Παπακωνσταντίνου, ο Θανάσης Τάρτης, με το πλούσιο “βιογραφικό” έδωσε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων τα έχωσε στον Κοντονή. Λες και έχει καμία δουλειά ο Κοντονής για την άσκηση κακουργηματικής δίωξης από τον Ανδρεάδη στο πελάτη του.
 
Για τα υπόλοιπα επιχειρήματα πάντως του στιλ “Δεν υπάρχει εγκληματική οργάνωση στο χώρο του ποδοσφαίρου”, γελάνε όλοι οι αθλητικοί αλλά και οι πολιτικοί συντάκτες των εφημερίδων. Και το γελάνε δεν είναι σχήμα λόγου. Θυμήθηκαν μία παλιότερη επική δήλωση του, όταν έχοντας αναλάβει την υπεράσπιση των Μπαρμπαρούση, Μίχου, των δύο χρυσαυγιτών, αυτοπροσδιορίστηκε Μακεδόνας (Σλαβοβούλγαρος), αριστερός και μάλιστα στα άκρα της αριστεράς αλλά την ίδια ώρα υποστήριζε: “Επιθυμώ τον πολιτικό θάνατο της Χρυσής Αυγής αλλά υπερασπίζομαι τους Χρυσαυγίτες Μπαρμπαρούση και Μίχο για τις πράξεις τους”. 
 
 
Τώρα ο Παπακωνσταντίνου που ακριβώς πάει με αυτόν; Τι θα πει για την εγκληματική οργάνωση; Οσο και αν τα ρίξει στον Κοντονή, όσο και να “κατασκευάσει” εχθρούς, αυτό δεν περνάει. Δεν παίζει σε σοβαρούς δικαστές τέτοιου είδους επιχειρηματολογία.  
 
Το άγχος του Τοπολιάτη 
Ολοκληρώθηκε η πορεία στο λαό; Ο λαοπρόβλητος ηγέτης Γκρανκάσας θα ξανά περιοδεύσει ανά περιφέρεια; Αγχώνεται ρε παιδί μου ο Τοπολιάτης. Εκείνη η περιβόητη Μεγάλη Πορεία του Γκρανκάσα ανά την Ελλάδα ολοκληρώθηκε; Μάλλον θέλει να ξανακάνει εκείνη την περιβόητη σύναξη και να φιλέψει τους προσκεκλημένους του με πλούσια δώρα. Κατά το τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι,  έξι το λαδόξυδο. Εκτός αν και αυτό, το λαδόξυδο πάλι τρία κάνει.
Ο Βούρβαχης
 
Για γιατρό τον ήξερα τον Βούρβαχη αλλά ο άνθρωπος φαίνεται να έχει μεγάλη προϋπηρεσία στην εθνική υπηρεσία πληροφοριών. Πως έχει καταγράψει όλο τον κόσμο τόσο εύκολα και τόσο επαγγελματικά… Μένω έκπληκτος και όσο κάνω ρεπορτάζ και ανακαλύπτω πράγματα μένω άφωνος. Θα επανέλθω
 
Κουίζ 1
 
Ερώτηση κρίσεως. Ποιος θέλει πιο πολύ να πάρει το πρωτάθλημα η Σαχτάρ ώστε να μπει ο πρωταθλητής Ελλάδας απευθείας στους ομίλους; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Σκεφτείτε το καλά… 
 
Κουίζ 2
 
Ο Γκρανκάσας έμαθε ποιοι, τρεις τον αριθμό, πήραν τηλέφωνο μετά την εκτελεστική της Τρίτης; Οχι τίποτα άλλο, να μην ανοίγεται πολύ σε ανθρώπους που δεν πρέπει. Εγώ να βοηθήσω θέλω. 
 
 
Υ.Γ. Κοντονής – Παυσανίας 0-1 μετά την επιστολή της ΦΙΦΑ. Εμένα να ακούτε, το έχω το ρεπορτάζ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X