Τα... απανωτά θαύματα του Μήτσιου! (VIDEO)

Τα... απανωτά θαύματα του Μήτσιου! (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από χθες γνωστό πως ο Χρήστος Μήτσιος θα διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Λεβαδειακό στην πόλη της Βοιωτίας και αναμφίβολα στη μνήμη έρχονται όλα τα φοβερά και τρομερά που ζήσαμε ελέω του ρέφερι από την Ήπειρο στο Βέροια – ΟΣΦΠ.

Μέσα σε μόλις 90 λεπτά ο Μήτσιος κατάφερε να κάνει το παιχνίδι άνω κάτω με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του, «σφάζοντας» στην ουσία την Βέροια η οποία ήταν καλύτερα από τον ΟΣΦΠ για μεγάλη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Ηπειρώτης ρέφερι έκανε πραγματικά ταχυδαχτυλουργικά. Αφού φρόντισε να γράψει ιστορία ωθώντας τον Τύπο να δημιουργήσει μία νέα στήλη στον πίνακα των σκόρερ, αφού καταλόγισε γκολ υπέρ του ΟΣΦΠ διά χειρός Ιντέγε, αφού φρόντισε να δει ανύπαρκτο χέρι στη φάση όπου ο Τζίμι Ντουρμάζ έκανε το 0-2, ολοκλήρωσε το έργο του βγάζοντας μόλις δύο κάρτες στους Πειραιώτες αν και ελέγχονται για τουλάχιστον έξι πειθαρχικές περιπτώσεις!

Το αποκορύφωμα βέβαια ήρθε στο τέλος, στο φύλλο αγώνος, όταν ο ίδιος μετέτρεψε τη φωτοβολίδα σε καπνογόνο το οποίο πέταξε κατά τα γραφόμενά του ο ίδιος έξω από το γήπεδο, ασχέτως αν η κάμερα κατέγραψε πως ο διαιτητής δεν πλησίασε ούτε στα είκοσι μέτρα από τη φωτολίδα την οποία έριξαν οι φίλοι του ΟΣΦΠ μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X