Στα προκριματικά λόγω... Λίβερπουλ ο ΟΣΦΠ

Στα προκριματικά λόγω... Λίβερπουλ ο ΟΣΦΠ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Ντόρτμουντ ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες του ΟΣΦΠ να βρεθεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, με την ομάδα του λιμανιού να ετοιμάζεται όπως φαίνεται για να ξεκινήσει την ευρωπαϊκή του… περιπέτεια, από τον τρίτο προκριματικό γύρο. Όπως αναφέρει μέσω της σελίδας του στο Facebook ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, οι εκπρόσωποι Ολυμπιακου, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (πιθανότατα και του Πανιωνιου) θα βρεθούν μαζί στη Νιον στις 15 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος: “Και επειδή η Λίβερπουλ, με τέτοια ανατροπή και έχοντας αποκλείσει Γιουναιτεντ και Ντορτμουντ, το Γιουρόπα δεν το χάνει, ετοιμαστείτε για ένα καλοκαίρι (εκτός αν εκμεταλλευθεί το καλό της προγραμμα και προλάβει την 5η θέση στην Αγγλία) στο οποιο (ας πούμε): -Την Τρίτη 26 Ιουλίου το βράδυ ο Οκυμπιακος θα παίζει τρίτο προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ στο δρόμο των πρωταθλητών -Την Τεταρτη 27 Ιουλίου η ΑΕΚ θα παίζει προκριματικό Τσάμπιονς Λιγκ στο δρόμο των μη πρωταθλητών -Την Πεμπτη 28 Ιουλίου Παναθηναικος και ΠΑΟΚ θα παίζουν τρίτο προκριματικό Γιουρόπα Το αυτό, αν ολα πάνε καλά, θα συνεχιστεί όλες τις υπόλοιπες εβδομάδες μέχρι το τελος Αυγούστου με μοναδικό… ρεπό την εβδομάδα 8-15 Αυγούστου. Καλό καλοκαίρι σε όλους! ΥΓ: Συγγνώμη, κατι ξέχασα! Ολα δείχνουν ότι για πρώτη φορα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου οι εκπρόσωποι Ολυμπιακου, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ (πιθανότατα και του Πανιωνιου) θα βρεθούν μαζί στη Νιον στις 15 Ιουλίου για να τα πουν δίπλα στη λίμνη Λεμάν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X