«Το καλύτερο σύστημα είναι το γεμάτο γήπεδο!»

«Το καλύτερο σύστημα είναι το γεμάτο γήπεδο!»
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους πιο γνωστούς και αναγνωρίσιμους ΑΕΚτζήδες, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλά στο enwsi.gr για την εμπειρία της συνέντευξής του με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, την γνωριμία του με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ενώ παρουσιάζει και κάποια μελλοντικά σχέδια σε συνεργασία με την Βασίλισσα.

Τις προηγούμενες μέρες η ΑΕΚ προχώρησε σε μία ακόμα κίνηση εξωστρέφειας, που δείχνει το πόσο κοντά βρίσκεται με τον κόσμο της. Έδωσε βήμα στους φίλους της ομάδας να… ανακρίνουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στέλνοντας ερωτήσεις μέσω Facebook. Οι ερωτήσεις στάλθηκαν και τον ρόλο του δημοσιογράφου-ανακριτή ανέλαβε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητας.

Ο γνωστός κωμικός Χριστόφορος Ζαραλίκος, άφησε το σανίδι του stand up και ως άλλος δημοσιογράφος υπέβαλε ερωτήσεις στον ηγέτη της Βασίλισσας. Κι αν νομίζετε πως η συνεργασία του με την ΚΑΕ ΑΕΚ μένει μόνο σε αυτή την συνέντευξη κάνετε λάθος, όπως θα παρατηρήσετε και στις παρακάτω γραμμές. Ο επιφανής Ενωσίτης μίλησε στο enwsi.gr για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία, περιγράφοντας παράλληλα τον Λουκά πίσω από τον Μαυροκεφαλίδη.

Ξεκινώντας την κουβέντα περιέγραψε το πώς έζησε την όλη διαδικασία της συνέντευξης, για να παραδεχτεί πως «πλάκα είχε! Δεν έχω κάνει καμία συνέντευξη, πρώτη φορά μπήκα στη διαδικασία αυτή. Για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσα πόσο υψηλό είναι το επίπεδο των μπασκετμπιολιστών σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές (γελάει). Η μέρα με τη νύχτα! Μιλάμε για χάος», δήλωσε αρχικά, για να συμπληρώσει «Πολύ συμπαθητικό παιδί ο Λουκάς. Μου είχαν πει πως είναι λίγο… βαρύς τύπος, αλλά εγώ δεν κατάλαβα τίποτα».

Παράλληλα, περιέγραψε τον σέντερ της Βασίλισσας, για τον οποίο μόνο καλά λόγια είχε να πει. «Πολύ σοβαρό και χαλαρό άτομο. Είναι συγκροτημένος. Έχω ακούσει διάφορα για τους αθλητές ανάλογα με τον τρόπο που παίζει. Καμία σχέση, όμως, με τον τρόπο που παίζει. Αντιθέτως, είναι πολύ ισορροπημένος συναισθηματικά. Γενικά πρέπει να είναι ήρεμος και το ξέρει, αλλά όταν κάτι δεν του αρέσει θα το πει», είπε αρχικά, για να αποκαλύψει και κάτι… off the record. «Μου άρεσε πολύ αυτό που είχε πει για τον Άρη. Τον ρώτησα 2 και 3 φορές, αλλά και εκτός συνέντευξης, αλλά δεν ήθελε να μου πει γιατί είναι σοβαρό παιδί και όχι κουτσομπόλης. Εμένα μου άρεσε έτσι όπως το υποστήριζε. Όχι με… κραυγές. Αλλά είπε πως ήταν εντελώς άδικο και αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι».

Για πρώτη φορά είχε τον ρόλο του δημοσιογράφου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Όπως ήταν φυσικό, ένιωσε αρκετά περίεργα και δεν το έκρυψε «Τις είχα έτοιμες», είπε χαριτολογώντας, για να προσθέσει «Και οι δημοσιογράφοι έτοιμες τις έχουν. Δεν αναφέρομαι στη δική μας συνέντευξη, καταλαβαίνεις».

Ποιος είπε, όμως, πως είναι το μοναδικό πράγμα που έχει κάνει για την μεγάλη αγάπη του, την ΑΕΚ; Φρόντισε, μάλιστα, να αποκαλύψει και μερικά από τα σχέδιά του «Κατ’ αρχήν, να σου πω ότι υπάρχει μεγάλη αλληλοεκτίμηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, τον οποίο γνώρισα πριν από μερικούς μήνες και έχω ξετρελαθεί. Πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση! Είναι, σε σχέση με τους παράγοντες που ξέρουμε, όχι απλώς η μέρα με τη νύχτα, αλλά για την εποχή των παγετώνων με τον καύσωνα! Είναι ένας κανονικός τύπος απ’ όλες τις απόψεις. Έχει πολύ ωραία άποψη για το τι σημαίνει αθλητισμός και γήπεδο. Είναι συγκλονιστικό να γνωρίζεις έναν παράγοντα με τέτοια άποψη για τον αθλητισμό. Πώς του αρέσει να είναι, χωρίς διάθεση να το επιβάλει. Οπότε, χτίστηκε η σχέση και στην πρωτοχρονιάτικη πίτα της ομάδας, όπου με είχαν καλέσει και γνώρισα τον προπονητή και όλα τα παιδιά.

Για την ΚΑΕ ΑΕΚ, προς το παρών, είναι αυτή η συνέντευξη και μάλλον θα κάνουμε πολλές ακόμα, όπως μου είπαν τα παιδιά! Φτιάξαμε με τον φίλο μου τον Στέφανο Παπαδόπουλο τα τελευταία σποτάκια με τα εισιτήρια των Play off. Είναι δικιά μου η ιδέα, το σενάριο και τα πραγματοποιεί ο Στέφανος, που είναι σκηνοθέτης. Δεν είναι απλός ΑΕΚτζής ο Στέφανος, αλλά ο μπαμπάς του έπαιζε μπάσκετ στην ομάδα! Έχει… έρωτα με την ομάδα. Οπότε, όταν γνωρίστηκα με τα παιδιά στην ΚΑΕ τους είπα να δω κι εγώ τι άτομα έχω να στρώσουμε κατάσταση και ξεκινάμε με αυτό», είπε, για να προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη λέγοντας επί λέξη

«Εκεί που θα σας τρελάνουμε, θα είναι στο σποτάκι για τα διαρκείας του χρόνου!«., ενώ συνέχισε λέγοντας «ήδη έχω καταθέσει την πρότασή μου για την μασκότ! Στο δημιουργικό κομμάτι, από τη στιγμή που έχω ελεύθερο χρόνο να διαθέσω, γιατί όχι; Έτσι κι αλλιώς, αυτά τα κάναμε με πολύ αγάπη. Δεν πήραμε λεφτά ούτε εγώ, ούτε ο Στέφανος. Θέλουμε απλώς, επειδή γνωριστήκαμε με τον Μάκη και είδαμε τι άνθρωπος είναι, να λέμε τα επόμενα χρόνια πως συμμετείχαμε κι εμείς σε αυτό.

Τα επόμενα σχέδιά μας, έχουν να κάνουν και με το γήπεδο του χρόνου. Ελπίζω στο Γαλάτσι. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το ΟΑΚΑ, αλλά επειδή είναι δημόσιο γήπεδο η ΑΕΚ δεν μπορεί να το κάνει έδρα. Και δεν εννοώ να το γεμίσει, αλλά να το κάνει έδρα. Επίσης, δεν είναι καλό να έχεις το ίδιο γήπεδο με μια ομάδα ανταγωνιστική. Το Γαλάτσι είναι καλή λύση και θα κάνουμε ωραία πράγματα για να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα ωραία».

Φτάνοντας η κουβέντα στην ομάδα τόνισε «Η ομάδα, εάν δεν μας… τρέλαινε στις αλλαγές, δεν νομίζω πως θα υπήρχε θέμα για την τρίτη θέση. Ακόμα και με τις πολλές αλλαγές, νομίζω πως χαρίσαμε την τρίτη θέση. Υπήρχαν κάτι ήττες εντελώς αφύσικες, όπως με τον ΠΑΟΚ. Ελπίζω του χρόνου να μην γίνουν αυτά τα λάθη. Η ομάδα πάντως, έχει καλή βάση. Δεν έχει μόνο καλούς παίκτες, αλλά και καλά παιδιά. Παραδοσιακά στην ΑΕΚ, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, εάν ο πυρήνας μας δεν έχει καλά παιδιά, δεν πάει καλά. Πώς είναι η Ατλέτικο του Σιμεόνε; Έχει 18 παικταράδες και 12 κωλόπαιδα! Είναι τρόπος κι αυτός. Ο… κωλοπαιδισμός δεν μένει εκτός αθλήματος. Η ΑΕΚ, όμως, δεν μπορεί να… κολλήσει με παίκτες που δεν είναι καλοί χαρακτήρες. Έχομε πολύ καλά παιδιά και αυτό είναι καλό.

Στην ΑΕΚ ταιριάζουν παιδιά που είναι πιο… χαρούμενοι. Ο Λουκάς ταιριάζει, ο Μαυροειδής ταιριάζει. Ο Κάρτερ. Και οι ρομαντικοί ταιριάζουν. Αρκεί να μην είναι ρομαντικοί στον αγώνα. Πριν και μετά μόνο. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που έχουμε κολλήσει με τους Ζήση και Μπουρούση. Ο πρώτος είναι πάρα πολύ σοβαρός μέχρι εκεί που δεν πάει, ενώ ο δεύτερος πολύ χαβαλές. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι πως πρόκειται για πολύ καλά παιδιά».

Όσο για την δική του παρουσία στο ΟΑΚΑ ενόψει Play off; «Στην εξέδρα φυσικά θα είμαι! Νομίζω πως αξίζει να δούμε την ομάδα. Στα Play off δεν υπάρχει στόχος, εκτός κι αν υποθέσουμε πως μπορεί να γίνει η μεγάλη έκπληξη και να πάμε τελικό. Παρ’ όλα αυτά, έχει αρχίσει και λύνεται η ομάδα και θα δούμε θέαμα. Ο Γκριν πχ. δεν είναι τόσο καλός σαν τον Κούπερ, αλλά ενσωματώνεται με τους υπόλοιπους, όπως και ο Μπράουν. Η ομάδα ήθελε δέσιμο και τώρα που το βρίσκει θα είναι καλύτερη. Και γιατί όχι να δούμε και 1-2 μεγάλες νίκες που μας τις χρωστάει και το άθλημα! Φέτος μας… χρωστάει λίγο η μπάλα. Εγώ πιστεύω πως θα… σκάσει το χειλάκι μας λίγο και θα δούμε ό,τι δεν είδαμε στην κανονική περίοδο», είπε για να κλείσει με το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο, το οποίο απορρέει από μια σκέψη του που έγινε σποτάκι

«Το καλύτερο σύστημα είναι το γεμάτο γήπεδο!», είπε και έδωσε ραντεβού για την πρώτη «μάχη» των Play off με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (16/04, 18:30).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X