Ψάχνεται για τον Αγκερ η ΑΕΚ

Ψάχνεται για τον Αγκερ η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφική προτεραιότητα αποτελεί για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού με ηγετικά χαρακτηριστικά που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η Ενωση θέλει έναν παίκτη που θα αλλάξει επίπεδο στην ομάδα – γι’ αυτό και κρατά «παγωμένο» το θέμα του Ταβάρες – και σε αυτό το πλαίσιο ρώτησε για την περίπτωση του Ντάνιελ Αγκερ. Ενός αμυντικού τοπ επιπέδου, με θητεία οκτώμιση ετών στην Λίβερπουλ και την Πρέμιερ Λιγκ, με εμπειρία και ποιότητα αδιαμφισβήτητη.

Ο 32χρονος πλέον Αγκερ έχει επιστρέψει την τελευταία διετία στην πατρίδα του για λογαριασμό της Μπρόντμπι, ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στην ΑΕΚ ψάχνονται για την προοπτική απόκτησης του. Ο Αγκερ παραμένει εν ενεργεία διεθνής με τη Δανία και την τρέχουσα περίοδο έχει ήδη 16 συμμετοχές (με ένα γκολ) στο πρωτάθλημα, ενώ έπαιξε και σε πολλά ματς του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια, ο Αγκερ έγινε γνωστός σε παγκόσμιο επίπεδο από την παρουσία του στη Λίβερπουλ. Στο αγγλικό λιμάνι πήγε τον Ιανουάριο του 2006 και έμεινε μέχρι το 2014. Κέρδισε πολλά με τους «κόκκινους», έγινε κομμάτι της ομάδας και απογείωσε την καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο, πως στην τελευταία σεζόν του στη Λίβερπουλ, βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα. Παίκτης τοπ επιπέδου, που αν έρθει μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αριστεροπόδαρος και με εμπειρία, φαίνεται να ταιριάζει γάντι σε όσα θέλει η ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X