Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια

Η ΑΕΚ ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια
Photo Credits: INTIME

Το θέμα με την FIBA και τις ενδεχόμενες κυρώσεις αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα «κιτρινόμαυρα» -και όχι μόνο- στέκια, με την παγκόσμια ομοσπονδία να βάλλεται εναντίον μιας ομάδας που επιλέγει την καλύτερη δυνατή προοπτική για το μέλλον της.

Μέσω της ΕΟΚ, η FIBA κάνει γνωστό πως ετοιμάζεται να αποβάλλει την Ένωση από τις εγχώριες διοργανώσεις, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τις εθνικές ομάδες, σε μία ακόμα κίνηση που δείχνει… απελπισία από πλευράς FIBA. Όπως ήταν φυσικό, λοιπόν, η Βασίλισσα όχι μόνο δεν… τσίμπησε από όσα συμβαίνουν, αλλά κάθε ώρα που περνάει βγαίνει όλο και πιο δυνατή στη «μάχη».

Κι αυτό διότι γίνεται και πάλι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη. Πλέον, άπαντες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ συζητούν την Ένωση και τις κινήσεις της για το μέλλον επαναφέροντας κάτι από τη -χαμένη τα τελευταία χρόνια- αίγλη. Είναι φανερό λοιπόν, πως η ΑΕΚ με τον Μάκη Αγγελόπουλο στο τιμόνι της, όχι απλά επέστρεψε, αλλά ήρθε με έναν και μόνο σκοπό. Να γίνει πρωταγωνίστρια παντού. Και η πρώτη «μάχη» με την FIBA δείχνει την κατεύθυνση αυτή.

Μάλιστα, η Ένωση συνεχίζοντας τις κινήσεις της, αναμένεται να στείλει στην ΕΟΚ επιστολή, ζητώντας της να ξεκαθαρίσει τη θέση της στην διαμάχη των τελευταίων ωρών. Τι ζητάει η Ένωση; Να ξεκαθαρίσει η ελληνική ομοσπονδία εάν τάσσεται με το μέρος της ομάδας ή με της FIBA. Η απάντηση αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με την Ένωση να καταστρώνει τα πλάνα της και για τις επόμενες κινήσεις της…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X