Στεπίνσκι σε πρώτο πλάνο

Στεπίνσκι: «Δεν έχω μιλήσει ακόμη για μεταγραφή»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πρώτο πλάνο έρχεται από σήμερα για την ΑΕΚ η υπόθεση του Μάριους Στεπίνσκι, καθώς ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται να βρεθεί στην Πολωνία, να παρακολουθήσει για χάρη του 21χρονου φορ το ματς της Πογκόν με την Ρουχ Χορζόφ και παράλληλα να κάνει τις πρώτες επαφές, τόσο με την ομάδα του νεαρού επιθετικού, όσο και με τον ίδιο. Στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχουν καταλήξει πως ο Στεπίνσκι είναι μια εξαιρετική περίπτωση, με την οποία αξίζει να ασχοληθούν και έτσι δεν θέλησαν να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει, προχωρώντας την άμεσα.

Ο Μιλοβάνοβιτς λοιπόν ταξιδεύει στην Πολωνία, έχοντας λάβει μάλιστα και τη σχετική πρόσκληση από τους εκπροσώπους του 21χρονου άσου, με τους οποίους φαίνεται πως έχει ανοίξει ήδη ένας δίαυλος επικοινωνίας. Και σήμερα θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης της Ρουχ Χορζόφ. Ενδεικτικό του πόσο σοβαρά απασχολεί την ΑΕΚ το θέμα του Στεπίνσκι, είναι πως το ταξίδι του “Μίλο” στην Πολωνία θα διαρκέσει… μία μέρα, μιας και το Σάββατο ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου θα επιστρέψει στην Αθήνα. Κάνοντας ουσιαστικά ένα ταξίδι-αστραπή, αποκλειστικά για τον 21χρονο φορ, που με τις εμφανίσεις του στο πολωνικό πρωτάθλημα έχει… τρελάνει κόσμο.

Η υπόθεση λοιπόν έρχεται από σήμερα στην πρώτη γραμμή για την ΑΕΚ, με τις επαφές του Μιλοβάνοβιτς στην Πολωνία να ξεκαθαρίζουν σε σημαντικό βαθμό την εξέλιξή της και το κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσει. Με τους ανθρώπους της Ένωσης να δείχνουν εμπράκτως πάντως πως τη βλέπουν ιδιαίτερα “ζεστά” και να έχουν λάβει μάλιστα και τα πρώτα θετικά “μηνύματα”, από την πλευρά του παίκτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X