Ο... κόσμος θα δώσει την απάντηση!

Και ξανά, ξανά, θα γίνεις "Βασίλισσα", ΑΕΚάρα μαζί γιατί...
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις πιέσεις της FIBA προς την ελληνική ομοσπονδία για να πει η ΑΕΚ το «ναι» στο να αγωνιστεί στο Basketball Champions League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου έχουν φέρει αναταραχή εντός των τειχών, με το timing των εξελίξεων να μην είναι το καλύτερο δυνατό, καθώς τα Play off του πρωταθλήματος είναι προ των πυλών.

Στην ΑΕΚ προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το θέμα που προέκυψε με την ευρωπαϊκή συμμετοχή της ομάδας τη νέα σεζόν δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Και στο σημείο αυτό μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Πώς; Με μαζική παρουσία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου θα δώσει τις δικές του απαντήσεις σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται και έχουν σκοπό να πλήξουν το κύρος της Βασίλισσας. Στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν, άλλωστε, έρχονται οι εξαγγελίες της FIBA, ώστε να αποπροσανατολίσουν άπαντες και να φέρουν αβεβαιότητα.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η παρουσία του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία στο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ώστε να δείξει πως στηρίζει την ομάδα και να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με όσα βγαίνουν προς τα έξω, εσχάτως.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X