Ταξίδι-αστραπή του "Μίλο" για Στεπίνσκι

Ταξίδι στην Πολωνία για Στεπίνσκι και στόπερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είχατε διαβάσει σε προηγούμενα ρεπορτάζ του enwsi.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν προγραμματίσει να βρεθούν αύριο στην Πολωνία, για να δουν από κοντά το ματς της Πογκόν με την Ρουχ Χορζόφ, για χάρη του Μάριους Στεπίνσκι. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στην Πολωνία θα βρεθεί τελικά μόνο ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης» να «τσεκάρει» τον 21χρονο στράικερ, στο παιχνίδι που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι να μεταβεί στην Πολωνία μόνος του ο Μιλοβάνοβιτς, χωρίς τον Άλεξ Ντε Μπαρτόλο, πραγματοποιώντας ταξίδι-αστραπή, μιας και το Σάββατο αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα. Με τον Ντε Μπαρτόλο να επισκέπτεται την Πολωνία ενδεχομένως στο άμεσο μέλλον, εφόσον κριθεί απαραίτητο το τελευταίο. Πάντως είναι πιθανό στο σύντομο διάστημα της παραμονής του Μιλοβάνοβιτς στην Πολωνία να υπάρξουν και κάποιες επαφές με τους ανθρώπους της Ρουχ αλλά και την πλευρά του Στεπίνσκι, ώστε να γίνει μια πρώτη βολιδοσκόπηση των προθέσεων της ομάδας και του παίκτη. Με την ΑΕΚ να κάνει την προεργασία της στην υπόθεση, που την ενδιαφέρει και μάλιστα έντονα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X