Η... κωλοτούμπα της FIBA

Η... κωλοτούμπα της FIBA
Photo Credits: INTIME

Φαίνεται πως ένας… πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με την FIBA να προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβληθεί απέναντι στην Ευρωλίγκα και την ΑΕΚ να βρίσκεται στη… μέση όλης αυτής της υπόθεσης, ως ένας από τα -πιθανά- θύματα του πολέμου αυτού.

Βλέπετε, η παγκόσμια ομοσπονδία μη μπορώντας να… χωνέψει πως η Ένωση θα είναι στο Eurocup της ερχόμενης περιόδου ξεκίνησε εκβιαστικές τακτικές προς την ελληνική ομοσπονδία, ώστε να πάρει την ΑΕΚ με το μέρος της. Η FIBA, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμική και το βεληνεκές που έχει το όνομα της ΑΕΚ και για το λόγο αυτό θέλει να την εντάξει στη σκέπη της.

Η εκβιαστική τακτική που έχει εφαρμόσει, λοιπόν, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα κατηγορούσε την Ευρωλίγκα πως προσπαθεί να εκβιάσει τις ομάδες να επιλέξουν τις διοργανώσεις της. Μόνο που στην προσπάθεια αυτή η FIBA δεν ασχολείται με τις ομάδες, αλλά με τις ομοσπονδίες, επιβάλλοντας ενδεχόμενες κυρώσεις που θα «πλήξουν» το άθλημα σοβαρά.

Και όλα αυτά σε αντίθεση με όσα είχαν εξαγγείλει οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας σχετικά με την αγάπη τους για το άθλημα, αλλά και την εξέλιξή του. Πώς αλλάζουν οι καιροί…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X