Στα άκρα η ΑΕΚ με το κατεστημένο του μπάσκετ

Ρεκόρ στις πάσες ο Νώντας
Photo Credits: INTIME

Δεν καταλαβαίνει τίποτα η διοίκηση της ΑΕΚ, παρά τις ισχυρές πιέσεις που ασκούνται από τη ΦΙΜΠΑ και την ΕΟΚ, για άμεση διαγραφή της από τις εγχώριες διοργανώσεις. Η ελληνική ομοσπονδία απειλεί και εκβιάζει την ΑΕΚ για να επιλέξει το Τσάμπιονς Λιγκ της ΦΙΜΠΑ και όχι το Eurocup. Και μαζί με την ΑΕΚ εκβιάζει το σύνολο του ελληνικού μπάκετ θέτοντας θέμα αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας από το Προολυμπιακό του Ρίο.

Μπαμπούλας σαν αυτός της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ στο ποδόσφαιρο, δηλαδή. Η ΑΕΚ όμως είναι απόλυτη. Καμία απειλή, κανένας εκβιασμός. “Θα παίξουμε όπου θεωρούμε ότι είναι καλύτερα για τα συμφέροντα της ομάδας”, έλεγε όλο αυτό το διάστημα ο Μάκης Αγγελόπουλος σε όρους τον ρωτούσαν και είναι έτοιμος να φτάσει στα άκρα την κόντρα με την ΕΟΚ και τους συνεργάτες της.

Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την επιλογή τους. Όσο νιώθουν ότι κάποιοι επιχειρούν να τους αλλάξουν γνώμη δια της πειθούς των όπλων, τόσο πεισμώνουν. Γιατί, μπορεί στη ΦΙΜΠΑ να κάνουν πως δεν το γνωρίζουν, αλλά η ΑΕΚ είναι τεράστιος σύλλογος, με την ιστορία και τον κόσμο της, που δεν γίνεται παιχνιδάκι στα χέρια των Ομοσπονδιακών.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είχε καταστήσει εξ αρχής σαφές τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στην FIBA, πως το μείζον για την ΑΕΚ ήταν να βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης και η απόφαση πάρθηκε με το σκεπτικό αυτό. Στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι απαιτείται για να διαφυλάξουν τα συμφέροντα της ομάδας και δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν βήμα πίσω σχετικά με την απόφασή τους.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X