"Θα δει και τον Καμίνσκι η ΑΕΚ"

"Θα δει και τον Καμίνσκι η ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως είναι γνωστό οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα βρεθούν στην Πολωνία μέσα στα επόμενα 24ωρα, προκειμένου να ασχοληθούν με την περίπτωση του Μάριους Στεπίνσκι, που τους έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ενώ κατά την παρουσία τους εκεί είναι δεδομένο πως θα “τσεκάρουν” κι άλλους ποδοσφαιριστές, στα παιχνίδια που θα παρακολουθήσουν από κοντά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα “eurosport.onet.pl” ένας από αυτούς θα είναι και ο Μάρτσιν Καμίνσκι, ο 24χρονος στόπερ της Λεχ Πόζναν, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Πολωνό στόπερ, τον οποίο έχει προκρίνει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Με τους Πολωνούς να υπογραμμίζουν μάλιστα πως η περίπτωση του Καμίνσκι, είναι πιο… προσιτή για την Ένωση, σε σχέση με εκείνη του Στεπίνσκι, που σίγουρα θα κοστίσει περισσότερο.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το ρεπορτάζ της επίσης πολωνικής ιστοσελίδας “transfering.pl”, που προσθέτει μάλιστα πως η ΑΕΚ είναι η δεύτερη ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Καμίνσκι, μιας και πέρυσι ο 24χρονος στόπερ είχε δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό.

O Kαμίνσκι έχει ύψος 1.92, είναι διεθνής με την εθνική Πολωνίας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Λεχ, στην οποία αγωνίζεται από το ξεκίνημα της καριέρας του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X