"Από μικρός παρακολουθώ τον Ιμπραήμοβιτς"

Η πρώτη κούπα του ψηλού και ακολουθεί η καλύτερη στον τελικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα δύο γκολ που πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή έδωσε στην ΑΕΚ τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει των πλέι οφ. Ειδικά όμως το πρώτο ήταν για …όσκαρ. Ο Τόμας Πέκχαρτ βραβεύθηκε για το συγκεκριμένο γκολ, αφού τόσο οι Έλληνες φίλαθλοι όσο και η ειδική επιστροπή που αποφασίζει ψήφισαν το γκολ του Τσέχου ως το καλύτερο της 29ης αγωνιστικής:

“Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αλλά είχα επίσης πετύχει ένα πολύ καλό στο τσέχικο πρωτάθλημα και απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχεδόν όπως αυτό. Πήγα πάνω στη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δουλειά ενός επιθετικού είναι να έχει ένστικτο. Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ των αμυντικών, αλλά με τακουνάκι κατάφερα και σκόραρα”, τόνισε λίγο μετά τη βράβευσή του ο Πέκχαρτ, ενώ αναφέρθηκε και στα διάφορα δημοσιεύματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τσεχία, σύμφωνα με τα οποία, η κίνηση που έκανε θύμισε Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς:

“Ήταν το είδωλό μου (ο Ιμπραήμοβιτς), όπως και ο Ανρί, όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να του μοιάσω. Είναι όμως πολύ καλύτερος από μένα, δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο. Όταν ήμουν όμως νέος, αλλά ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ πως σκοράρει σε βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ένας απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X