Παίκτης της εβδομάδας ο Κάρτερ!

Ρεκόρ 13 ετών για τη «Βασίλισσα»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρκ Κάρτερ ήταν εντυπωσιακός στο τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, όπου είχε 24 πόντους στη νίκη επί του Αρκαδικού με 87-74.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «eurobasket.com», ανακήρυξε τον Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ της ΑΕΚ σε κορυφαίο παίκτη της εβδομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάνω από τον Όβι Σοκό των Τρικάλων και τον Ντουέιν Ντέιβις του Κοροίβου Αμαλιάδας. Τα κριτήρια της συγκεκριμένης επιλογής, έγιναν με βάση την συνολική απόδοση του παίκτη, το τελικό αποτέλεσμα και την σημασία του παιχνιδιού.

Το εν λόγω κείμενο αναφέρει σχετικά: «Ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ, Μαρκ Κάρτερ (1μ.91), είχε ένα εντυπωσιακό απόγευμα στο τελευταίο ματς της κανονικής σεζόν για την ΑΕΚ και έτσι λαμβάνει το βραβείο του παίκτη της εβδομάδας για την 26η αγωνιστική. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 24 πόντους, προσθέτοντας 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του στη νίκη επί του Αρκαδικού με 87-74.

Η ΑΕΚ τερμάτισε στην 4η θέση της κανονικής σεζόν στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και θα είχε τερματίσει ακόμα ψηλότερα, αν δεν είχε χάσει κάποια ματς νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Στο τελευταίο ματς, ο Κάρτερ ήταν εντυπωσιακός στα τρίποντα, έχοντας 4 εύστοχα σε 7 προσπάθειες. Ήταν ένα εξαιρετικό απόγευμα για τον Αμερικανό, που συνήθως δεν έχει τόσο υψηλά στατιστικά».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X