Στην Αργεντινή για Βιγιάλμπα και... Ισνάλντο!

Στην Αργεντινή για Βιγιάλμπα και... Ισνάλντο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ μπορεί να προχωράει άμεσα στο “τσεκάρισμα” αρκετών ποδοσφαιριστών από την ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο το βλέμμα της είναι στραμμένο και στη Λατινική Αμερική. Εκεί όπου θέλει να εκμεταλλευτεί τις επαφές του Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και να ασχοληθεί με περιπτώσεις παικτών που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όπως είναι ο Έκτορ Βιγιάλμπα αλλά και ο Εουγκένιο Ισνάλντο. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της “ΩΡΑΣ” μέσα στον Απρίλιο ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ένωσης αναμένεται να βρεθεί στην πατρίδα του, με τους δύο εξτρέμ να είναι οι πρώτες υποθέσεις με τις οποίες θα καταπιαστεί.

Ο Έκτορ Βιγιάλμπα είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος της ΑΕΚ από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, με τον Αργεντινό αστέρα της Σαν Λορέντζο να θεωρείται μια σούπερ περίπτωση, την οποία η Ένωση μπορεί να προχωρήσει. Οι επαφές με την πλευρά του 21χρονου άσου είναι εδώ και λίγο καιρό σε εξέλιξη και με το ταξίδι του Ντε Μπαρτόλο στην Αργεντινή, αναμένεται να κορυφωθούν.

Από την άλλη ο Ισνάλντο, που είχε απασχολήσει έντονα την ΑΕΚ τον Γενάρη, φαίνεται να έχει επιστρέψει στο προσκήνιο, με την Ένωση να εξετάζει σύντομα τα δεδομένα γύρω και από αυτή την υπόθεση. Η ΑΕΚ είχε ασχοληθεί «ζεστά» με τον 22χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, επιδιώκοντας να αποκτήσει τον παίκτη. Κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού η ομάδα του αξίωνε ένα πολύ μεγάλο ποσό ως τροφεία, με το όλο ζήτημα, τότε, να εγκαταλείπεται. Ωστόσο, όπως φαίνεται, προσωρινά.

Αν και ο Ισνάλντο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Νιούελς (σ.σ. από την οποία έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Ντεφένσα), σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει στην ΑΕΚ, υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα, που μπορεί να καλυφθεί με ένα… νορμάλ ποσό. Το οποίο, μάλιστα, φέρεται να είναι μικρότερο και από τα τροφεία που αξίωνε αρχικά η ομάδα του! Έτσι λοιπόν το θέμα του Ισνάλντο ήρθε και πάλι στην πρώτη γραμμή για τον Δικέφαλο, με τον Ντε Μπαρτόλο να “δουλεύει” και αυτή την υπόθεση κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αργεντινή, πέραν του Βιγιάλμπα αλλά και άλλων παικτών που ενδεχομένως έχει υπ’ όψιν του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X