Φουλάρει για Στεπίνσκι, μετατίθεται για Τετάρτη του Γκοργκόν

Σε πρώτο πλάνο του Στεπίνσκι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάριους Στεπίνσκι έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΑΕΚ, που έχουν ξεχωρίσει τον 21χρονο φορ της Ρουχ Χορζόφ και δείχνουν διατεθειμένοι να κυνηγήσουν την περίπτωσή του. Ο Στεπίνσκι κάνει πράγματα και θαύματα φέτος στο πολωνικό πρωτάθλημα, το όνομά του ακούγεται ήδη για αρκετές ομάδες της Ευρώπης, ενώ οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίζουν «νέο Λεβαντόφσκι».

Η ΑΕΚ  θέλει να κάνει την κίνησή της για τον Στεπίνσκι και μάλιστα για χάρη του, άνθρωποι της Ένωσης θα βρεθούν αύριο στην Πολωνία, για να δουν από κοντά το ματς της Πογκόν με την Ρουχ Χορζόφ. Εκεί, θα «τσεκάρουν» τον Στεπίνσκι από κοντά και θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν τι ακριβώς μπορεί να κάνει στο γήπεδο, το πιο… καυτό όνομα του πολωνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, είναι πιθανό να κάνουν και μια πρώτη επαφή τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με εκείνη της Ρουχ, ώστε να διαπιστώσουν τα δεδομένα της υπόθεσης και το κατά πόσο είναι εφικτό να προχωρήσει. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πολωνία αναφορικά με τις απαιτήσεις των ανθρώπων της Ρουχ για τον παίκτη είναι μπερδεμένες και στην Ένωση θέλουν να ξεκαθαρίσουν τα παραπάνω, τώρα. Χωρίς να χαθεί χρόνος, που ίσως κοστίσει.

Βέβαια, στο διάστημα της παραμονής τους στην Πολωνία, οι Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο αναμένεται να παρακολουθήσουν κι άλλα ματς που θα γίνουν μέσα στο σαββατοκύριακο, καταγράφοντας στο μπλοκάκι τους όποια ενδιαφέρουσα περίπτωση εντοπιστεί. Αποκτώντας έτσι μια λεπτομερή εικόνα για το πολωνικό πρωτάθλημα, που κατά καιρούς τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πέραν της Πολωνίας, στην ατζέντα των Μιλοβάνοβιτς και Ντε Μπαρτόλο υπάρχει ταξίδι και στην Αυστρία, προκειμένου να “τσεκαριστεί” ο Αλεξάντερ Γκοργκόν, ο 27χρονος εξτρέμ της Αούστρια που είναι δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Έτσι, προκειμένου να τον δουν αγωνιζόμενο από κοντά, αλλά να κάνουν ενδεχομένως και μια επαφή με την πλευρά του, είχαν προγραμματίσει να βρεθούν την Κυριακή στην Αυστρία. Βλέποντας το ντέρμπι της Αούστρια με την Ραπίντ και προχωρώντας παράλληλα την υπόθεση του Γκοργκόν. Ωστόσο, ένα… απρόοπτο έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να αναβάλλουν το ταξίδι τους για την Αυστρία, το οποίο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά λίγες μέρες μετά. Και συγκεκριμένα την Τετάρτη.

Ο λόγος είναι πως ο Γκοργκόν ταλαιπωρείται εδώ και λίγες μέρες από γαστρεντερίτιδα, με τον 27χρονο άσο να μην αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα στο ντέρμπι του αυστριακού πρωταθλήματος, μένοντας στον πάγκο. Έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ φαίνεται πως κρίνουν προτιμότερο να μεταβούν στην Αυστρία για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι, που ο Γκοργκόν θα αγωνιστεί κανονικά. Όπως αυτό που δίνει η ομάδα του την Τετάρτη, με την επίσης πολύ δυνατή Σάλτσμπουργκ. Στο οποίο ο Γκοργκόν αναμένεται να βρεθεί στο βασικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X