Ο Ποπς τιμά τον Κόμπι

Ο Ποπς τιμά τον Κόμπι
Photo Credits: INTIME

Ο Κόμπι Μπράιαντ αποσύρεται από την ενεργό δράση σε λίγες ώρες στο Λος Άντζελες (05:30), όπου οι Λέικερς θα αναμετρηθούν με τους Γιούτα Τζαζ.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά-Μπονσού, που έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο NBA, φρόντισε να αποχαιρετήσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, τα εξής: «Είχα την τιμή και την ευχαρίστηση να αγωνιστώ εναντίον σου Κόμπι Μπράιαντ σε πολλές περιπτώσεις και θα είναι περίεργα χωρίς εσένα στα παρκέ. Το μπάσκετ χάνει έναν πραγματικό θρύλο και παρόλο που θα είναι το τελευταίο σου παιχνίδι, πρέπει να γίνουμε μάρτυρες αυτού του μεγαλείου των 20 χρόνων μπάσκετ που έπαιξες. Όλες οι τιμές από τις ομάδες και τους παίκτες, θα δείξουν τον σεβασμό που κέρδισες και αξίζεις».

Επίσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Μενσά-Μπονσού ανέβασε όπως μπορείτε να δείτε και μία φωτογραφία, από μία φορά που είχε τεθεί αντιμέτωπος με τον Κόμπι Μπράιαντ στα παρκέ, σε αγώνα εθνικών ομάδων, ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X