Γεια σου ρε "Τζανετάκο" Γκρανκάσα...

Γεια σου ρε "Τζανετάκο" Γκρανκάσα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έπρεπε να υπάρχει μια κάμερα χθες στο υπουργείο και να καταγράφει τις κινήσεις του Γκρανκάσα. Ο Αλέκος Τζανετάκος στις καλύτερες του ταινίες ήταν.

Η πιο απίστευτη φάση, ήταν όταν του είπε κάποια στιγμή ένας από το περιβάλλον του υπουργού: “εσύ βγες έξω για να μιλήσουμε σοβαρά”. Και ο Κουτσοκούμνης παρενέβη του στιλ: “όχι ρε παιδιά, αφήστε τον εδώ και δεν θα υπάρξει πρόβλημα”. Και ο Γκρανκάσας έμεινε μέσα, αλλά δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα κρατώντας το στόμα του κλειστό.

Μόνο μια φορά πήγε να πει κάτι. Για το πόσο αναδρομικά πίσω μπορεί να ψάξει η επιτροπή δεοντολογίας: “Για πόσα χρόνια μιλάμε; Για πέντε, για δέκα χρόνια;”, ήταν το αγωνιώδες ερώτημα. Εκεί λοιπόν, ο Κύπριος του έκοψε το βήχα και τον όποιο τσαμπουκά του είχε απομείνει. Για πάντα τον έκοψε ο Κύπριος με ύφος που δεν επιδεχόταν καμία παρερμηνεία.

Και ο Γκρανκάσας ένιωσε για μερικά δευτερόλεπτα την αύρα από τον Αγιο Κοσμά.

ΥΓ: Έκανε καμία καταγγελία ο Μαρίνος σήμερα; Για όσα σφυράει δεξιά και αριστερά ρωτάω. Οταν, πάντως, ολοκληρώσει τις “καταγγελίες” του, ας πει την αλήθεια στους δικούς του στην ΕΠΟ. Για το πως έχασε. Γιατί δεν έκανε αυτό που του είχαν πει να κάνει. Ή αυτό που είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει. Οχι τίποτα άλλο για να μην τον κακολογούν οι δικοί του και τον αποκαλούν άχρηστο όπως κάνουν εδώ και 10 ημέρες περίπου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X