«Πρωταγωνιστής ο κόσμος της ΑΕΚ»

«Πρωταγωνιστής ο κόσμος της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ για άλλο ένα εντός έδρας παιχνίδι, διαθέτει θέσεις Baseline Courtside στο ΟΑΚΑ στον κόσμο της.

Αναφερόμαστε στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αυτό το Σάββατο (16/04, 18:30) για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, αναφέρει τα εξής: «Στην ΑΕΚ ο κόσμος της παραμένει πρωταγωνιστής. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζονται σταθερά οι δράσεις, που αφορούν στους οπαδούς της.

Η εμπειρία να παρακολουθήσει κανείς την αναμέτρηση της «Βασίλισσας» από απόσταση αναπνοής είναι ξεχωριστή και βεβαίως, την έχουν βιώσει αρκετοί φίλοι της «Ένωσης» κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η ΑΕΚ ανακοινώνει, ότι ενόψει του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θα πωλούνται εισιτήρια και για τις Baseline – Courtside θέσεις του ΟΑΚΑ, πλησίον του αγωνιστικού χώρου. Οι θέσεις κοστίζουν 60 ευρώ.

Παρακαλούνται όποιοι οπαδοί το επιθυμούν να σπεύσουν άμεσα να αγοράσουν εισιτήριο, καθώς η ζήτηση θα είναι μεγάλη. Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η πώληση θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα Γραφεία της ΑΕΚ στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, 11:00 – 18:00 (είσοδος VIP, αίθουσα Τύπου, γραφείο OPERATION)».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X