Νικολάου: «Τα 92α γενέθλια της ΑΕΚ συμπίπτουν με την αναγεννησιακή πορεία της»

Νικολάου: «Τα 92α γενέθλια της ΑΕΚ συμπίπτουν με την αναγεννησιακή πορεία της»
Photo Credits: INTIME

Στην αναγέννηση του συλλόγου στάθηκε, μέσω του μηνύματός του στην Sport Day, για τα 92α γενέθλια της ΑΕΚ, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ έγραψε: «Όσο χρονών και να φτάσει η δοξασμένη ΑΕΚ, νέα θα ‘ναι. Νέα σε οράματα, σε ιδέες, σε στόχους. Παλαιοί, αλλά με «ισόβια» διαχρονικότητα παραμένουν οι συμβολισμοί της. Οι αφετηρίες της είναι εκεί. Στη Βασιλεύουσα. Για να θυμίζουν σε όλους εμάς, που γεννηθήκαμε στη «φάτνη» της, ότι έχουμε «από Θεού» θαρρείς το ιστορικό καθήκον, ως γεννημένοι πιστοί της δηλαδή, να «διαιωνίζουμε» τα αυτονόητα. Τον προορισμό της. Τον προορισμό μας. Η 92χρονη, πάντα νέα ΑΕΚ, συντροφεύει τις σκέψεις μας και μαλακώνει την ταραγμένη μας ψυχή κι αυτό δεν συνιστά οπαδικό βίτσιο, αλλά πραγματικότητα, που αντιλαμβάνεται κανείς μόνο όταν εντάσσεται στην οικογένειά της. Πολυάριθμα τα παραδείγματα. Δεν χρειάζεται αναλυτική περιγραφή τους. Τα 92χρονα γενέθλια του μεγαλύτερου συλλόγου στον κόσμο, που συμπυκνώνει τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία σε τρία γράμματα (Α.Ε.Κ.) συμπίπτουν με την αναγεννησιακή πορεία της.

Συμπίπτουν με την ταυτόχρονη παρουσία στον σύλλογο, του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μάκη Αγγελόπουλου. Συμπίπτουν και με τη βεβαία νίκη του συνδυασμού του Αλέξη Αλεξίου στις Εκλογές, που έρχονται. Εκεί όπου το άγγιγμα του Δημήτρη και του Μάκη για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η πορεία προς την ΑΝΑΣΤΑΣΗ. Η πορεία προς την κατασκευή του ΝΑΟΥ της ΑΕΚ, της «Αγια-Σοφιάς». Και μακάρι στα 93α γενέθλια, η ποδοσφαιρική ΑΕΚ να έχει μπει στο σπίτι της, στο Ναό της… Τυχεροί και ευλογημένοι μαζί και εμείς, καθώς πέρα από την γονιδιακή οπαδική καταβολή μας, κληθήκαμε από την σπουδαία εφημερίδα σας, να συμμετάσχουμε στην «κιτρινόμαυρη» γιορτή με την εδώ και δύο χρόνια (προσωρινή) ιδιότητά μας, αυτή του Διευθυντή Επικοινωνίας και ΜΜΕ της ένδοξης «Ευρωβασίλισσας». Χρόνια Πολλά, ΑΕΚ (μας). Να τα 1000άσεις».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X