Ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του

Μα είναι δυνατόν; Μπορεί να συμβαίνουν αυτά στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου; Εδώ τα παιδιά της ΕΠΟ τα έχουν όλα καλώς καμωμένα και έχουν κολλήσει στην καρέκλα με ούχου στιγμής που δεν φεύγει με τίποτα. Αφού δεν βλέπουν κανένα λόγο να παραιτηθούν, αφού δεν κατανοούν πως έχουμε μπει για τα καλά στην άνοιξη και αυτά που έρχονται απ’ έξω δεν είναι βροχή, γιατί έφτασε το μεγαλοστέλεχος να κυκλοφορεί με ιδιωτική ασφάλεια;

Το έμαθα και δεν το πίστευα, μέχρι που το είδα με τα μάτια μου. Μπροστά να περπατά αγέρωχος ο πρόεδρος μεγάλης ΕΠΣ, που στηρίζει και στηρίζεται από το σύστημα όσο ελάχιστοι και από πίσω οι σεκιουριτάδες. Καμαρωτός και ευθυτενής ο έμπειρος παράγοντας, σφιχτά και αγριεμένα τα αγόρια που τον προστατεύουν.

Και είναι να απορεί κανείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά. Τι να φοβάται ο κύριος; Γιατί νιώθει ανάγκη έξτρα προστασίας; Ανησυχεί για το πώς θα κυκλοφορεί στην περιφέρεια του ή για τις συχνές παρουσίες στην πρωτεύουσα και τις βόλτες που κάνει στο λιμάνι; Λέτε να τον έπιασε άγχος επειδή εκεί βρίσκονται πρόσφυγες και φοβάται μήπως δεχθεί καμία αδέσποτη; Τελικά και ο γκρανκάσας θέλει τον μπράβο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X