Θα πιει όλο το πικρό ποτήρι όπως ο "φίλος" του...

Θα πιει όλο το πικρό ποτήρι όπως ο "φίλος" του...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι σας έλεγα προχθές; Τους πούλησε όλους τους συνεργάτες του ο Γκιρτζίκης για να γλιτώσει. Εις μάτην όμως. Οτι και να κάνει θα το πιει όλο το πικρό ποτήρι. Ασπρο πάτο. Οπως το ήπιε ο φίλος του ο Μαρίνος από την Ζάκυνθο. Τρομερή περίπτωση ο τύπος. Επαθε το χουνέρι της χρονιάς, έχασε την ΕΠΣ μέσα από τα χέρια του και τώρα μυξοκλαίγεται. Επειδή όμως τα έχει χαμένα και βρίσκεται στο κενό, αντιλαμβάνεται ότι τελείωσαν τα μεγαλεία για αυτόν, δε ξέρει πως να αντιδράσει.

Ηταν απόλαυση χθες στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Από τη μία να απαρνείται τον Γκιρτζίκη με φράσεις του τύπου “δεν είναι φίλος μου, απλά τον ψήφισα γιατί δεν υπήρχε άλλος υποψήφιος” και από την άλλη να μιλάει για καμόρα και πρωτοφανείς πρακτικές που συνέβησαν στις εκλογές της Ζακύνθου. Αν πράγματι έγιναν όλα όσα υποστηρίζει, ποιος ο λόγος να μην πάει στον εισαγγελέα να τα καταγγείλει επίσημα; Ποιος τον εμποδίζει; Εχει μεγαλύτερη αξία να τα λέει στους Γκρανκάσες; Αυτοί θα τον δικαιώσουν; Η’ μήπως τα non paper από το λιμάνι θα του απαλύνουν τον πόνο; Αστυνομία, εισαγγελέας, όλα τα νόμιμα κύριε. Εκεί, όχι να το παίζετε Μάρθα Βούρτση.

Εκανε παράπονα για μία κυρία που ψήφισε, ότι ήταν λέει από την Aegean την εταιρία του Μελισσανίδη. Θα μας πει για λογαριασμό ποιου σωματείου ψήφισε; Ασε θα πω εγώ, θα μεταφέρω δηλαδή όσα αυτός υποστηρίζει. Ψήφισε υπέρ του αντιπάλου του, αυτού που εκλέχθηκε Γενικός Γραμματέας. Που είναι το κακό; Θα δώσει λογαριασμό ο δηλωμένος αντίπαλός του ποιον θα βάλει να ψηφίσει; Ετσι δεν είναι το εκλογικό σύστημα;  Ναι! Προσήλθε νόμιμα; Ναι! Είχε εξουσιοδότηση; Ναι! Είπε το οκ ο δικαστικός αντιπρόσωπος; Ναι! Ποιο είναι το πρόβλημα του Μαρίνου; Πλάκα κάνουμε; Μήπως είχε την απαίτηση να τον ψηφίσουν οι δύο ακαδημίες του Παναθηναϊκού; Μιλάμε για φοβερό τύπο.

Μίλησε και για Μαφία. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα να μην λες. Η κίνησή του να πάει στο ΔΣ να κλαφτεί για την ήττα είναι βγαλμένη από ταινίες της μαφίας. Ξέρετε, όταν ο  πρωταγωνιστής της μίας σκηνής σε όλη την ταινία, κάνει τη μαλακία, χάνει το συνδικάτο το φορτίο για παράδειγμα και ζητάει επιείκια και κατανόηση για να μην τον τιμωρήσουν. Ετσι και αυτός. Παρουσιάστηκε στους Γκρανκάσες και άρχισε να αραδιάζει δικαιολογίες. Μέχρι και πριν από 20 ημέρες μιλούσε για περίπατο στις εκλογές και χαρακτήριζε “άπαρτο κάστρο” την ΕΠΣ Ζακύνθου.

Για να το κάνει ακόμα πιο μελοδραματικό σε ένδειξη πικρίας μάλλον, παραιτήθηκε από την επιτροπή του γυναικείου πρωταθλήματος. Οπως αναφέρει και μία παλιά παροιμία της Ζουαζιλάνδης “χέστηκε η φοράδα στο αλώνι”…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X