Μπάγεβιτς: Η ιστορία αποτελεί οδηγό για το μέλλον μας

Σεραφείδη Ιλιάδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ευχή αυτός ο χρόνος που θα διανύσουμε να σημάνει την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έδωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην «Sportday»:

«Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα 92 χρόνια από την ίδρυσή της. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έγιναν πολλά και γράφτηκαν σελίδες ιστορίας, γεμάτες πρωταθλήματα και επιτυχίες. Υπήρξαν, βέβαια, και δύσκολες στιγμές, που πόνεσαν. Η Ιστορία μας, όμως, αποτελεί οδηγό για το μέλλον μας. Οφείλουμε να κρατήσουμε τα σωστά και να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Στα 92 της, η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ήταν, έπειτα από δύο πρωτόγνωρα χρόνια που πέρασαν. Και επέστρεψε “καθαρή”. Εύχομαι αυτός να είναι ο χρόνος που θα σημάνει την επιστροφή μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Να μετράμε σε λίγο καιρό αντίστροφα για το χτίσιμο του γηπέδου. Τότε, και τα μικρά παιδιά θα καταλάβουν τη δυναμική του συλλόγου. Εύχομαι χρόνια πολλά στην ΑΕΚ και σε όλους τους φίλους της ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X