Ο... ανεβασμένος Μαυροειδής «φτιάχνει» την ομάδα

Ο... ανεβασμένος Μαυροειδής «φτιάχνει» την ομάδα
Photo Credits: INTIME

Τα Play off του πρωταθλήματος πλησιάζουν και η ΑΕΚ μετρά αντίστροφα για τις μεγάλες «μάχες» της πρώτης φάσης με τον ΠΑΟΚ. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς είναι κομβικό, κάτι που γνωρίζουν άπαντες, με πρώτο και καλύτερο τον προπονητή.

Ο Γιούρι Ζντοβτς, έχοντας περάσει την φιλοσοφία του εντός της ομάδας, θέλει να δει όσα έχει δουλέψει να βγαίνουν στο παρκέ. Στην άμυνα να υπάρχει η γνωστή σκληράδα, ενώ στην επίθεση να εκμεταλλεύεται η ομάδα το μεγάλο της… όπλο, τους ψηλούς. Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ένα εξ αυτών.

Ο Έλληνας σέντερ δείχνει πως βρίσκει ξανά τον καλό εαυτό του σε ένα timing, το οποίο χαρακτηρίζεται πολύ κρίσιμο για την καμπή του πρωταθλήματος. Η συνολική εικόνα του κόντρα στον Αρκαδικό, αλλά και κόντρα στον Βασίλη Καββαδά ήταν αυτή που έπρεπε. Ήταν, άλλωστε, μια… προετοιμασία για τα δύσκολα που έρχονται: Το μαρκάρισμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

Στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος μετρά καλές εμφανίσεις, έχοντας 17 (με Κολοσσό Ρόδου), 14 (,με Παναθηναϊκό) και 16 (με Αρκαδικό) στο ranking. Μένοντας, λοιπόν, στα ίδια επίπεδα, μόνο καλό θα κάνει στην ΑΕΚ, η οποία ποντάρει πάρα πολλά στην καλή παρουσία του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X