«Πάντα η ΑΕΚ θα είναι ξεχωριστή για μένα»

«Πάντα η ΑΕΚ θα είναι ξεχωριστή για μένα»
Photo Credits: INTIME

Ένας από τους ανθρώπους που πέρασαν στο… πάνθεον της «κιτρινόμαυρης» ιστορίας, ο Τζέι Αρ Χόλντεν, στέλνει το μήνυμά του -μέσω του enwsi.gr- στον κόσμο της ΑΕΚ, για τα 92α γενέθλια του συλλόγου και επισημαίνει για μία ακόμα φορά πόσο σημαντική είναι η Βασίλισσα στην ζωή και την καριέρα του.

Ήρθε… άγνωστος μεταξύ αγνώστων, όμως μέσα σε λίγους μήνες χάρη στην επιμονή, το πάθος, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του αγαπήθηκε όσο λίγοι. Μέσα σ’ όλα, συνυπολογίστε και την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2001-02 και δεν θέλει και πολύ. Ο Τζέι Αρ Χόλντεν είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που φόρεσαν τη φανέλα της ΑΕΚ. Όσο για τη σχέση του με την ομάδα; Ακόμα καλύτερη!

Όχι, δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα αυτό, αλλά βγαίνει από τα λόγια του Αμερικανού μέσα από το enwsi.gr, όπου στέλνει το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τα 92α γενέθλια της μεγάλης ΑΕΚ…

Ο άνθρωπος που είχε το… κουμάντο της ομάδας που κατέκτησε το τελευταίο πρωτάθλημα στην ιστορία της Βασίλισσας είχε να πει πως «αγαπώ την ΑΕΚ! Είναι η ομάδα που με βοήθησε να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Να βρεθώ στο υψηλότερο επίπεδο στην Ευρώπη και αν γίνω ο παίκτης που ήμουν. Ήταν τεράστια τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα της και φυσικά να κατακτήσω ένα πρωτάθλημα όσο ήμουν στην ομάδα. Αποτελεί τεράστια τιμή η συνεργασία μου με τον κόουτς Σάκοτα, στον οποίο θα είμαι πάντα ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε. Είμαι δεμένος με αυτή την ομάδα και να ξέρετε φίλοι της ΑΕΚ πως για μένα θα είστε πάντα μια οικογένεια. Η ΑΕΚ θα κατέχει για πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Πάμε ΑΕΚάρα».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X