Νίκη στην ΕΠΟ, νίκη και στη Λίγκα

Η Ιστορία της ΑΕΚ στα νέα γραφεία
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύσσαξαν, άφρισαν, προσπάθησαν να το ευτελίσουν. Κλασική συνταγή, δείγμα πανικού. Το δεδομένο είναι πως ο άτεγκτος Γκιρτζίκης και η κουστωδία της ΕΠΟ που επί εβδομάδες ισχυρίζονταν πως δεν καταλαβαίνουν τίποτα και δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να παρέμβει στα εσωτερικά τους, μπήκαν στα ζόρια. Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται, η αρχή έγινε και πλέον όλα δείχνουν να παίρνουν τον δρόμο τους. Ηδη, ο Γκιρτζίκης έδωσε τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και έπεται συνέχεια.

Στην ΑΕΚ προφανέστατα και υπήρχε ικανοποίηση από τις εξελίξεις. Βλέπετε, δεν είναι μόνο πως η ΕΠΟ σύρθηκε και ακολούθησε αυτό που κατά γράμμα υποστήριζε η Ενωση εδώ και μήνες – να εναρμονιστεί με τις διαδικασίες αυτοκάθαρσης και αυτοελέγχου των δύο υπερκείμενων συνομοσπονδιών της – αλλά υπήρξαν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις και από τη συνεδρίαση της Λίγκας.

Είναι φανερό πλέον πως οι «μικροί» συσπειρώνονται και αποκτούν φωνή, μέσω της διεκδίκησης καλύτερων όρων στην τηλεοπτική συμφωνία. Η ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει ταχθεί ανοιχτά υπέρ της εξισορρόπησης των οικονομικών. Και το έδειξε στην πράξη, παραιτούμενη από το καλύτερο συμβόλαιο που είχε ζητήσει λόγω εμπορικότητας και θα μπορούσε να ξεπεράσει το 1,3 εκατ. ευρώ.

Ο Πανόπουλος (εκφραστής των «μικρών») μίλησε ανοιχτά για αναδιανομή των εσόδων υπέρ των αδύναμων ομάδων. Κάτι που πρώτος είχε πει κατά την παρουσία του στη Λίγκα ο Μελισσανίδης. Αυτή η διαδικασία έφερε σε μεγάλο μέρος της συνεδρίασης να είναι εντελώς απομονωμένος ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με άλλες εποχές που έκανε πάρτι. Και κατ’ ουσία, ότι έχει πει η ΑΕΚ για ΕΠΟ και Λίγκα, έχει περάσει σχεδόν σε απόλυτο βαθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X