Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»

Γκιρτζίκης: Στα μέσα Μαΐου το βούλευμα για την «εγκληματική οργάνωση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, μέσα στην συνάντηση του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, με τον εκπρόσωπο της FIFA Κωστάκη Κουτσοκούμνη και τον Γιώργο Γκιρτζίκη από την ΕΠΟ, ο τελευταίος αποκάλυψε πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, το βούλευμα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, αναμένεται στα μέσα Μαΐου.

«Γύρω στις 15 Μαΐου», ανάφερε πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Πάντως είναι σαφές πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, έχει προχωρήσει σε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα των στελεχών της ΕΠΟ που έχουν εμπλοκή στην έρευνα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», προκειμένου να βγει από την ατζέντα Κοντονή, το θέμα και της δικής του παραίτησης.

Γιατί είναι βέβαιο – δεν γίνεται διαφορετικά δηλαδή…- πως συναίνεσε στην επιλογή του Κουτσοκούμνη και κατ’ επέκταση της FIFA, να επικεντρωθεί στους επτά διωκόμενους για την συγκεκριμένη υπόθεση, το ζήτημα της πολύ άμεσης ενεργοποίησης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.  Τον ίδιο τον Γκιρτζίκη δεν τον αφορά η συγκεκριμένη έρευνα, οπότε με αυτό τον τρόπο έβγαλε τον εαυτό του από το κάδρο και έβαλε τους Παπανικολάου, Υφαντή, Προύντζο και Παπακωνσταντίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X