Τους κρέμασε στα μανταλάκια ο Γκιρτζίκης

Το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται για τα καλά. Και όπως φαίνεται, με πολύ γοργές διαδικασίες. Καταλάβατε τι έκανε σήμερα στην ΕΠΟ ο Γκιρτζίκης για να κρατηθεί στην καρέκλα του. Αρχισε να δίνει στεγνά τους δικούς του, προκειμένου να πάρουν εκείνοι τη λέζα και εκείνος να παραμείνει στην καρέκλα. Τους κρέμασε στα μανταλάκια με απίστευτο τρόπο και διαχώρισε τη θέση του.

Ο Γκιρτζίκης βιάστηκε να αναδείξει την εγκληματική οργάνωση ως μεγάλο πρόβλημα και έδωσε στην…πυρά, όσους εμπλέκονται στη διαδικασία. Τώρα κάτι κάρτες υγείας και άλλες διαδικασίες, περνούν σε δεύτερη μοίρα. Τα παιδιά που ήταν μπετό μέχρι πρότινος, άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται και να χάνουν την ψυχραιμία τους.

Και τι έγινε στο τέλος της ημέρας; Η ΕΠΟ εναρμονίστηκε με το καταστατικό, τους κανόνες αυτοελέγχου και αυτοκάθαρσης της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, πως ο Αλέξης Δέδες είναι ο μόνος που ρώτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΕΠΟ τον Κουτσοκούμνη, που πρέπει να υποχωρήσει η ΕΠΟ για να μην γίνει δεκτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X