Ανακοίνωση της Λέσχης Πολιτισμού για τα 92 χρόνια της ΑΕΚ

Ανακοίνωση της Λέσχης Πολιτισμού για τα 92 χρόνια της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η Λέσχη Πολιτισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ για την επέτειο των 92 χρόνων της «Ένωσης»

Στην εφετινή επέτειο της ίδρυσης της κοσμαγάπητης ΑΕΚ, μπορούμε πλέον να κοιτάζουμε με ψηλά το κεφάλι τα 92 χρόνια της συναρπαστικής, κοινωνικής και αθλητικής διαδρομής της ομάδας.

Είμαστε μια ανάσα από τη στέγαση στην πατρογονική Εστία μας και η ποδοσφαιρική ομάδα επιστρέφει στη φυσική της θέση στα ευρωπαϊκά γήπεδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ελλάδα.

Στο μπάσκετ θα αναμετρηθούμε ισότιμα με τους δύο ανταγωνιστές, στο Σωματείο οι εκλογές διαμορφώνουν μια αισιόδοξη δυναμική, ενώ στη Δικαιοσύνη και στην Πολιτεία εξελίσσονται οι διεργασίες για την κάθαρση.

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού, που ιδρύθηκε πρόσφατα, έχει ήδη πλαισιωθεί από εκατοντάδες στελέχη σε όλη την επικράτεια.

Επιπλέον, σεμνύνεται ότι έχει αρθρώσει το πλαίσιο συνεργασιών με κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς, ώστε με εκδηλώσεις Λόγου και Τέχνης να αναδείξει τις αξιακές καταβολές και τα ιδανικά της ΑΕΚ.

Σταθερή θα είναι η αφοσίωσή μας σε όσα συμπυκνώνουν την κουλτούρα της προσφυγιάς και της ομάδας μας, πάντοτε μακριά από διχαστικές συμπεριφορές.

Η ομάδα μας θα είναι πάντοτε υπερήφανη για την αμύθητη κληρονομιά της ιστορικής της συνείδησης, που βασίζεται κυρίως στη συγκινητική όσμωση των οπαδών της.

Χιλιόχρονη και πρωταγωνιστική στα γήπεδα και στον Πολιτισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X