«Το ελληνικό σκάνδαλο σπρώχνει τον Πογιέτ στην Τσάμπιονσιπ;»

Αλέφαντος: «Διώξτε τον Πογέτ να πάρετε το Τσάμπιονς Λιγκ»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Απρίλης μπήκε δυνατά και μαζί ο αγγλικός rumor mill, το γαϊτανάκι των φημών, η αγαπημένη ασχολία των Βρετανών fans του ποδοσφαίρου. Και στο επίκεντρο, στο μάτι του κυκλώνα δεν θα μπορούσε να μην είναι ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Νερό στον μύλο των φημών ρίχνει ένα ακόμα βρετανικό δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα sbnation.com, η οποία τονίζει πως είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Γκουστάβο Πογιέτ ν’ αμφιταλαντεύεται μεταξύ μίας αβέβαιης προοπτικής για συμμετοχή στο Champions League με την ΑΕΚ λόγω του ελληνικού σκανδάλου (σ.σ. μάλλον μιλά για το Grexit) και της αγγλικής Championship ή ακόμα χειρότερα της League 1 σε περίπτωση που η Νότιγχαμ Φόρεστ πέσει κατηγορία (σ.σ. είναι 9 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού).

«Τα πράγματα γίνονται ενδιαφέροντα για τον Γκας Πογιέτ στην Ελλάδα όχι όμως για τα αποτελέσματα της ΑΕΚ τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η ΑΕΚ παραχώρησε ισοπαλία στην ήδη υποβιβασμένη Καλλονή και νίκησε τον Πανιώνιο μία εβδομάδα αργότερα. Το συμβόλαιο του Ουρουγουανού λήγει το καλοκαίρι και σύμφωνα με την Nottingham Post ο Ουρουγουανός είναι το φαβορί των bookmakers για ν’ αναλάβει την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πογιέτ πάντως μίλησε στην Sun τον τελευταίο μήνα για τις ανησυχίες του σχετικά με το σκάνδαλο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορούν αυτές οι εκκρεμότητες να οδηγήσουν τον Πογιέτ ν’ ανταλλάξει μία προσπάθεια για το Champions League και να τον σπρώξουν στη δεύτερη ή ακόμα και στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας», καταλήγει το δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X